Skót eladók: újabb csapás az ingatlanközvetítőkre!

Pénzcentrum
2009. március 23. 12:00

Nem fogadták kitörő örömmel a szigetország munkára éhes ingatlanközvetítői az új lakáscserét elősegítő internetes szolgáltatást. Az Easy House Exchange honlapján a piaci szereplők a borsos ingatlanközvetítői díjak megspórolásával, közvetlenül felvehetik egymással a kapcsolatot.

A szolgáltatás elindításától a piac élénkülését várják a szakértők, az adásvételek és a lakáscserék tompíthatják az árzuhanás negatív hatásait. Az oldalon új- és használt lakások egyaránt megtalálhatók, magánszemélyek mellett ingatlanfejlesztők is regisztrálhatnak.

Az oldal elsősorban azokat az ingatlantulajdonosokat és lakáskeresőket célozza meg, akik gyors megoldást keresnek a lakásproblémájuk megoldására. A regisztráció június 1-éig ingyenes, eddig a határidőig szabadon lehet böngészni a feltöltött lakáskínálatot.

Easy House Exchange

A oldal segítségével az eladók és a vevők közvetlen kapcsolatot tudnak létesíteni, lakáscsere esetén pedig csak a különbözetet kell megfizetni az egyik félnek. Az oldalon jogi tanácsokkal is szolgálnak, valamint segítenek a jelzáloghitelek felvételévben csere esetén átvitelében, vagy átvállalásában.

A várakozások szerint folyamatosan növekedni fog a regisztráltak száma, az ügyfeleket vonzza az átlagosan az ingatlan értékének 2-3 %-ában mérhető közvetítői jutalékok megspórolásának lehetősége. Bár az oldal a válság és az ingatlanpiacok zuhanása idején indult, a fejlesztők szerint rövidesen óriási sikere lehet a honlapnak.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Az eddigi tapasztalatok szerint a feltöltött ingatlanok felét eladási gondokkal küzdő ingatlanfejlesztők tették fel, az ingyenes regisztrációtól a magánszemélyek aktívabb részvételét várják az előttünk álló hónapokban.

Az oldalon már most számos érdekes és kedvező ajánlatot találni, melyekre a nehéz piaci körülmények között is gyorsan lecsapnak az érdeklődők. A várakozások szerint az oldal népszerűsége tovább nőhet, az elérhető lakáskínálat ezzel arányosan bővülhet.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 17. 21:27
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm