9 °C Budapest

Kiakadtak a szomszédok a sztár legújabb húzásától - leleplező fotók!

Pénzcentrum
2009. március 19. 17:30

Gary Neville, a Manchester United FC 34 éves sztárja szokatlan sövénnyel borzolta a vaskalapos szomszédok kedélyeit. A játékos az évekig húzódó lakásfelújítás után ezúttal a főbejárat elé ültetett MUFC alakzatot formáló sövénnyel akasztotta ki a szomszédokat. A lakóközösség minden eszközzel próbálja megőrizni a település régi hangulatát, ezért többen a felirat eltávolítását szorgalmazzák.


Gary Neville (Forrás: Sun magazin)

A hátvéd öt évvel ezelőtt vásárolta meg a 7 millió fontra (2,2 milliárd forintra) taksált ingatlant, de már a felújítás során is meggyűlt a baja a szomszédokkal.

A 12 szobás ház átalakítása során a hivatalok csak olyan átalakításokat engedélyeztek, melyek nem formálják át jelentősen az idilli környezetet.


Az ominózus palota (Forrás: Sun magazin)

A futballista és felesége eleget tett a követelményeknek, de még így is csak két évvel ezelőtt fejezték be a munkálatokat.

A sportoló a klub iránti elkötelezettségét a főbejárattal szemben található töltésre ültetett MUFC feliratot formáló sövénnyel kívánta kifejezni, ami ismét a szomszédok nemtetszését váltotta ki.

Az 5X3 méteres alakzat tisztán kivehető az épület központi lépcsőfeljárójáról, amit a sportolóhoz érkező vendégek mellett a szomszédok is nap, mint nap "megcsodálhatnak".

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A főbejárattal szemben ott a MUFC-sövény (Forrás: Sun magazin)

Többeknek szúrja a szemét a felirat és annak eltávolítására szólították fel a labdarúgót, aki csak mosolygott a kérés hallatán. Neville immár 16. éve szolgálja a Vörös Ördögöket, a heti fizetése eléri a 90 ezer fontot (29 millió forintot).

A szomszédok méltatlankodnak és többen kérdőre vonták a sportolót, hogy miért nem lehetett hagyományos módon elültetni a növényeket. Az évszázados tradíciókkal bíró kistelepülés lakói nincsenek hozzászokva az ilyen kirívó esetekhez.

Az eredetileg 1784-ben épült, jelenleg minden igényt kielégítő ház kertjében golfozásra alkalmas gyepszőnyeg várja a vendégeket, az épületen belül kialakított medence és a mozi-szoba is a kényelmet szolgálja.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem