Kiakadtak a szomszédok a sztár legújabb húzásától - leleplező fotók!

Pénzcentrum
2009. március 19. 17:30

Gary Neville, a Manchester United FC 34 éves sztárja szokatlan sövénnyel borzolta a vaskalapos szomszédok kedélyeit. A játékos az évekig húzódó lakásfelújítás után ezúttal a főbejárat elé ültetett MUFC alakzatot formáló sövénnyel akasztotta ki a szomszédokat. A lakóközösség minden eszközzel próbálja megőrizni a település régi hangulatát, ezért többen a felirat eltávolítását szorgalmazzák.


Gary Neville (Forrás: Sun magazin)

A hátvéd öt évvel ezelőtt vásárolta meg a 7 millió fontra (2,2 milliárd forintra) taksált ingatlant, de már a felújítás során is meggyűlt a baja a szomszédokkal.

A 12 szobás ház átalakítása során a hivatalok csak olyan átalakításokat engedélyeztek, melyek nem formálják át jelentősen az idilli környezetet.


Az ominózus palota (Forrás: Sun magazin)

A futballista és felesége eleget tett a követelményeknek, de még így is csak két évvel ezelőtt fejezték be a munkálatokat.

A sportoló a klub iránti elkötelezettségét a főbejárattal szemben található töltésre ültetett MUFC feliratot formáló sövénnyel kívánta kifejezni, ami ismét a szomszédok nemtetszését váltotta ki.

Az 5X3 méteres alakzat tisztán kivehető az épület központi lépcsőfeljárójáról, amit a sportolóhoz érkező vendégek mellett a szomszédok is nap, mint nap "megcsodálhatnak".

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)


A főbejárattal szemben ott a MUFC-sövény (Forrás: Sun magazin)

Többeknek szúrja a szemét a felirat és annak eltávolítására szólították fel a labdarúgót, aki csak mosolygott a kérés hallatán. Neville immár 16. éve szolgálja a Vörös Ördögöket, a heti fizetése eléri a 90 ezer fontot (29 millió forintot).

A szomszédok méltatlankodnak és többen kérdőre vonták a sportolót, hogy miért nem lehetett hagyományos módon elültetni a növényeket. Az évszázados tradíciókkal bíró kistelepülés lakói nincsenek hozzászokva az ilyen kirívó esetekhez.

Az eredetileg 1784-ben épült, jelenleg minden igényt kielégítő ház kertjében golfozásra alkalmas gyepszőnyeg várja a vendégeket, az épületen belül kialakított medence és a mozi-szoba is a kényelmet szolgálja.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 3. hétfő
Helga
40. hét
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?