Teacher woman checking temperature of students using a laser thermometer at the school door

Óriási az iskolanyitási-para: a magyar szülők így döntenének

2021. április 13. 09:30

A szülők több mint 76 százaléka nem tartja biztonságosnak az iskolák április 19-i újranyitását - derült ki a Szülői összefogás gyermekeink jövőjéért közösség online felméréséből, melyre több mint 85 ezer válasz érkezett április 6. és 9. között.

A szervezet által a Facebookon közzétett, nem reprezentatív felmérés szerint abban a kérdésben, hogy visszaengedi-e a gyermekét az iskolába április 19-én.

A válaszadók 29,4%-a bizonytalan volt, 34,7%-uk jelenti ki, hogy biztosan visszaengedi, 33,5% azonban nem akarja visszaengedni. Összességében a szülők 76,3%-a inkább nem tartja biztonságosnak az intézmények újranyitását. A szervezet szerint kitöltők rendkívül magas száma is azt mutatja, hogy

Véleményük szerint a felmérés eredményei azt mutatják, hogy a szülők veszélyesnek tartják az intézmények újranyitását.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Cselekvési szándékaik kialakításában sem a gazdasági megfontolások, sem pedig a tanulmányi előrehaladásra irányuló vélekedések nem játszanak kimutatható szerepet. A betegségtől való félelemmel szemben egyedül a retorzióktól való félelem látszik ellentétes erőnek. Mivel a kormány visszavonta a középiskolákra vonatkozó április 19-i nyitási szándékát, a szervezet az elemzésben a gimnáziumokra vonatkozó adatokat nem közölte.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Megdőlt a nagy videójáték-tévhit: ezt rengeteg szülő elrontja, súlyos árat fizet érte

A 6-18 éves fiatalok mintegy heti 8 órát töltenek játékkal, a magyar gyerekek pedig mintegy 76 százaléka ezzel tölti a szabadidejét.

Ezzel robbantana bankot rengeteg magyar: sokan nem is ismerik, pedig milliók múlhatnak rajta

A startolásnál a magyarok mindössze 10-15 százaléka ismerte a közösségi finanszírozás lényegét, és sokan még mindig összekeverik ezt a fajta támogatást a jótékonykodással.

5 érv amellett, hogy vásárlóként miért válaszd a közösségi finanszírozást

Békebeli személyesség, XXI. századi technológia - a közösségi finanszírozás közel sem olyan újkeletű fogalom, mint azt gondolnánk.

Csendes gyilkostól rettegnek a magyarok: van ok a félelemre, a génjeinkben lapulhat a kór

A szorongás nem alaptalan, hiszen Magyarország évek óta rosszul szerepel a rákkal kapcsolatos halálozási listákon.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. július 7. csütörtök
Apollónia
27. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?