Close-up of trumpet on sofa at home.

Így osztotta el a mesés vagyont Lagzi Lajcsi és felesége: drága volt a válás

2021. október 5. 13:40

Hivatalosan is elvált feleségétől Galambos Lajos: mint kiderült, több százmilliós családi vagyonon kellett osztozniuk. A hírek szerint mindenben megegyeztek, a mulatóslegenda maradt a 130 hektáros birtokon.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Nemrégiben derült ki, hogy több mint húsz év után zátonyra futott Galambos Lajos házassága feleségével, három gyermekük édesanyjával, Boglárkával. A mulatóslegenda már kiadott egy közleményt, amelyben azt írta, továbbra is jó kapcsolatban maradnak.

A több százmillió forintos családi vagyonról már meg is egyeztek az egykori házastársak. Egy ismerősük szerint Lajcsi kifizette volt feleségét, könnyen megegyeztek, és mindketten aláírták a házassági vagyon megszüntetéséről szóló szerződést - írja a Blikk.

A cégadatok szerint a zenész cégekkel kapcsolatos bevétele tavaly csaknem 150 millió forint volt, ehhez jönnek még az ingóságok, azaz elég komoly összegről volt szó. Boglárka cégekben lévő tulajdonrészeit már korábban megvásárolták a társtulajdonosok.

A válás után Lajcsi marad a 130 hektáros boldogasszonypusztai birtok tulajdonosa, Boglárka pedig nem messze épít egy Dunára néző, panorámás házat.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 7. kedd
Ambrus
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?