11 °C Budapest
Ennyit keres új munkahelyén Hujber Feri

Ennyit keres új munkahelyén Hujber Feri

2017. november 16. 14:00

Fizikai munkát vállalhat Hujber Ferenc Kanadában. A színész nemrég költözött a 650 ezres Vancouverbe, ahol egy magyar család fogadta be.

Fizikai munkásként, pontosabban parkettázósegédként boldogulhat Hujber Ferenc a Story szerint. A színész a Valami Amerika 3. részének leforgatása után hagyta el Magyarországot. Jelenleg a filmbéli alakításáért kapott összegből él, elhelyezkednie még nem sikerült. Egy vancouveri magyar férfi elmondása szerint azonban egy parkettázós vállalkozó adott állásajánlatot Hujbernek, aki nem kizárt, hogy elvállalja a munkát.

Hujbernek nem idegen a fizikai munka, hiszen a Valami Amerika 2. részének leforgatását követően Londonba költözött, ahol pizzafutárként dolgozott.

A lap információi szerint Hujber egyelőre csak feketén vállalhat munkát, hiszen a színész turistaként érkezett az országba. Az őt befogadó család ugyanakkor anyagilag jótáll érte.

JÓL JÖNNE 500 EZER FORINT?

Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. De, hogy ne a sötétben tapogatózz, mi is elvégeztünk neked egy példaszámítást: kalkulátorunkban 500 ezer forintos hitelösszeget, és 36 hónapos futamidőt adtunk meg. A THM-ek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót a CIB Bank nyújtja (THM 11,73%), de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank (THM 12,73%) ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni az Erste, a Cetelem, és a Cofidisgyorskölcsönét is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát.

Mennyit kereshet egy parkettázósegéd?

Az nuevoo.ca-n talált adatok alapján egy parkettázással foglalkozó munkás 47 788 kanadai dollárt keres meg átlagosan egy év alatt, amely nagyjából 9,9 millió forint. Havonta tehát 825 ezer forintnak megfelelő dollárt tesz ki a fizetésük.

Ha a fenti értéket vesszük alapul, akkor 25 dolláros, azaz 5 200 forintos órabérrel számolhatunk. Ez nagyjából megegyezik a más, szintén fizikai munkákkal megkereshető átlagos órabérekkel.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Ezzel szemben a magyarországi burkolók hivatalosan 145 135 forintot, míg az egyszerű építőipari foglalkozásúak 156 739 forintot keresnek egy hónapban. Egy magyar színész 282 560 forintot keres meg átlagosan, a segédszínészek valamelyest kevesebbet, 263 576 forintot vihetnek haza havonta.

Ugyanakkor nemrég mi is írtunk róla, hogy az augusztusi adatok alapján 164 336 munkavállaló dolgozott az építőiparban, és a jogaszvilag.hu cikke szerint 35 százalékra becsülhetjük a feketén foglalkoztatott melósok számát. Ebből kiindulva talán nem teljesen légből kapott a feltételezés, hogy a valóságban ennél jobban keresnek Hujber magyarországi kollégái is.

Címlapkép: MTI/Kallos Bea

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
legacykft  |  2021.05.14 18:55
Az utóbbi években nagyon keresetté és trendivé vált Agile Coach-nak lenni. Az álláshirdetések tele v...
hrbonbon  |  2021.05.14 18:06
Article written by Zineb Krafess, Researcher AIMS International  Morocco In 2020, recruitment has...
perfekt  |  2021.05.13 10:30
A veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló, többször módosítot...
vezetoi-coaching  |  2021.05.12 15:36
Duolingo „használati utasítás” (blogokból szedtem össze, de alapvetően a saját gyakorlati tapasztala...
hrdoktor  |  2021.05.10 06:35
A munkahelyi egészségvédelem részeként az elhízás megelőzésével is foglalkoznunk kell. [...] Bőve...
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?