18 °C Budapest
Vagyonáról vallott Gáspár Laci: Szegény voltam

Vagyonáról vallott Gáspár Laci: Szegény voltam

2016. december 6. 16:00

Nem ismeretlen dolog számára az éhezés, és volt, amikor annyira szégyellte mások előtt, hogy nincs mit ennie, inkább a mosdóban várta ki az ebédszünet végét Gáspár Laci. Az X-Faktor zsűritagja ma már jó módban él, másfél millió magyar viszont még mindig nyomorog.

Több magyar sztár nyiltan vállalja, nehéz gyermekkora volt, és a karrierjük indulása előtt gyakran nélkülözött. Közéjük tartozik Gáspár Laci is, aki számtalan díj és elismerés mellett most az X-Faktorban, egy hasonló tehetségkutatóban zsűrizik, mint amilyenen ő maga indult 13 évvel ezelőtt. A műsor hozta meg számára azokat a lehetőségeket, amelyeknek köszönhetően elindulhatott énekesi pályáján. De nem felejtette el honnan jött, és ma már nem szégyelli, hogy volt, amikor éhezett.

A munkahelyemen sokszor a mosdóban vártam ki, hogy leteljen az ebédszünet, mert szégyelltem mások előtt, hogy nincs mit ennem. Szegény voltam. Ha vásárolni mentem, választanom kellett, hogy gyümölcsöt veszek-e aznap, vagy párizsit. És ez minden egyes alkalommal beugrik, amikor a feleségemmel toljuk a kocsit a bevásárlóközpontban" 

- mondta Gáspár Laci a Hot! Magazinnak.

A tehetségkutató zsűritagja és a Playback párbaj műsorvezetője ma már semmiben nem szenved hiányt a családjával, és ugyan már kabriót is megengedhet magának, nem felejtette el, milyen érzés volt, amikor megszerezte élete első autóját.

Mikor meglett az első autóm, úgy örültem, hogy a legelső este benne aludtam. Olyan hálás voltam, egyszerűen nem tudtam betelni vele" 

- mondta az énekes a lapnak.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Szerencsére bőven akadnak az országban olyan sikersztorik, amikor valakinek sikerült nagyon mélyről felküzdenie magát, de még mindig 1 millió 398 ezer magyar él a szegénységi küszöb alatt a KSH tavaly mért adatai szerint. Ez azt jelenti, hogy ők évente 887 ezer (havi 74 ezer) forintnál kevesebb pénzből éltek. Némi javulás viszont már látható a korábbi adatokhoz képest. 

Az elmúlt egy évben legnagyobb mértékű javulás az, hogy a 18 év alattiak szegénységi aránya 25-ről 19,9 százalékra csökkent. Ez azt jelenti, hogy minden ötödik gyermek még mindig szegénységben él.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
laskainelli  |  2022.05.24 08:22
Mi a jó párkapcsolat titka? Sokan szeretik azt hinni, hogy az lesz boldog kapcsolat évtizedeken át,...
perfekt  |  2022.05.23 07:34
A céginformációs szolgálat az ismételt közzététel lehetőségét a beszámoló benyújtását követő egy éve...
hrdoktor  |  2022.05.23 06:18
Egyre több embert érint a rövidlátás problémája, a megelőzése azonban összetettebb kérdés, mint gond...
legacykft  |  2022.05.20 15:41
  Írásom aktualitását a felgyorsult világunk gyakori jelensége adja. Rendszeresen megtapasztalom a...
hrbonbon  |  2022.05.20 12:13
Munkánk egyik fontos eleme, hogy megpróbáljuk megérteni, mire vágynak, mit szeretnének elérni az emb...
Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 26. csütörtök
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
A régészet napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?