14 °C Budapest
Vagyonáról vallott Gáspár Laci: Szegény voltam

Vagyonáról vallott Gáspár Laci: Szegény voltam

2016. december 6. 16:00

Nem ismeretlen dolog számára az éhezés, és volt, amikor annyira szégyellte mások előtt, hogy nincs mit ennie, inkább a mosdóban várta ki az ebédszünet végét Gáspár Laci. Az X-Faktor zsűritagja ma már jó módban él, másfél millió magyar viszont még mindig nyomorog.

Több magyar sztár nyiltan vállalja, nehéz gyermekkora volt, és a karrierjük indulása előtt gyakran nélkülözött. Közéjük tartozik Gáspár Laci is, aki számtalan díj és elismerés mellett most az X-Faktorban, egy hasonló tehetségkutatóban zsűrizik, mint amilyenen ő maga indult 13 évvel ezelőtt. A műsor hozta meg számára azokat a lehetőségeket, amelyeknek köszönhetően elindulhatott énekesi pályáján. De nem felejtette el honnan jött, és ma már nem szégyelli, hogy volt, amikor éhezett.

A munkahelyemen sokszor a mosdóban vártam ki, hogy leteljen az ebédszünet, mert szégyelltem mások előtt, hogy nincs mit ennem. Szegény voltam. Ha vásárolni mentem, választanom kellett, hogy gyümölcsöt veszek-e aznap, vagy párizsit. És ez minden egyes alkalommal beugrik, amikor a feleségemmel toljuk a kocsit a bevásárlóközpontban" 

- mondta Gáspár Laci a Hot! Magazinnak.

A tehetségkutató zsűritagja és a Playback párbaj műsorvezetője ma már semmiben nem szenved hiányt a családjával, és ugyan már kabriót is megengedhet magának, nem felejtette el, milyen érzés volt, amikor megszerezte élete első autóját.

Mikor meglett az első autóm, úgy örültem, hogy a legelső este benne aludtam. Olyan hálás voltam, egyszerűen nem tudtam betelni vele" 

- mondta az énekes a lapnak.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Szerencsére bőven akadnak az országban olyan sikersztorik, amikor valakinek sikerült nagyon mélyről felküzdenie magát, de még mindig 1 millió 398 ezer magyar él a szegénységi küszöb alatt a KSH tavaly mért adatai szerint. Ez azt jelenti, hogy ők évente 887 ezer (havi 74 ezer) forintnál kevesebb pénzből éltek. Némi javulás viszont már látható a korábbi adatokhoz képest. 

Az elmúlt egy évben legnagyobb mértékű javulás az, hogy a 18 év alattiak szegénységi aránya 25-ről 19,9 százalékra csökkent. Ez azt jelenti, hogy minden ötödik gyermek még mindig szegénységben él.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
legacykft  |  2021.05.14 18:55
Az utóbbi években nagyon keresetté és trendivé vált Agile Coach-nak lenni. Az álláshirdetések tele v...
hrbonbon  |  2021.05.14 18:06
Article written by Zineb Krafess, Researcher AIMS International  Morocco In 2020, recruitment has...
perfekt  |  2021.05.13 10:30
A veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló, többször módosítot...
vezetoi-coaching  |  2021.05.12 15:36
Duolingo „használati utasítás” (blogokból szedtem össze, de alapvetően a saját gyakorlati tapasztala...
hrdoktor  |  2021.05.10 06:35
A munkahelyi egészségvédelem részeként az elhízás megelőzésével is foglalkoznunk kell. [...] Bőve...
NAPTÁR
Tovább
2021. május 15. szombat
Zsófia, Szonja
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 15. 19:20