Ez komoly? Tényleg ennyit keres Majka?

Ez komoly? Tényleg ennyit keres Majka?

2014. november 5. 16:00

Milliókat keres Majka: televíziós munkái mellett zenészként is igen sikeres. Év végéig akár 15 millió forintot is hazavihet a rapper-műsorvezető. Az összeg kétharmadát TV2-s műsorvezetőként teszi zsebre.

Akár 15 milióval lehet gazdagabb Majka év végéig - írja a Blikk. A lap információi szerint az énekes-műsorvezető a Sztárban sztárért adásonként(!) csaknem 400 ezer forintot kapott mint zsűritag. Így a nyolc adással több mint 3 millió forintot keresett. A showműsor után a Rising Starban Ördög Nóra oldalán, illetve a háttérműsor vezetőjeként sokkal több munkája van, mint a Sztárban sztárban, így ez nyilván magasabb fizetést is eredményez majd. Ugyan a TV2 nem erősítette meg a lap értesüléseit, ők 8 millió forintos jövedelemmel számoltak a Rising Star forgatási idejére.

Kép: TV2 - Rising Star

Majka rapperként is jól keres, az utóbbi évek legkeresettebb hazai előadói között emlegetik. Például tavaly tavasszal volt olyan hónap, amikor mindennap színpadra állt valahol. Akkor egy hónap alatt körülbelül hétmillió forintot tett zsebre zenésztársaival együtt, hiszen egy félórás hakninak körülbelül 200 ezer forint plusz áfa, míg egy egyórás bulinak 300 ezer forint az ára.

Sokszor nehéz kitörni a munkanélküliségből

Majka azon szerencsések közé tartozik, akinek nem kell anyagi, vagy a munkanélküliség problémáival szembenéznie. Ha valaki elveszíti az állását, gyakran akár több mint egy év is eltelhet, mire munkát talál. A magyar munkanélküliek felével pontosan ez a helyzet.

Bár azt hihetnénk, a frissdiplomásoknak is igen sok időbe telik elhelyezkedni, valójában sok esetben akár pár hónap alatt foglalkoztatják őket. Nem mindegy azonban, hogy milyen szakot választanak az egyetemen a fiatalok: az orvosként végzettek többsége egy hónapon belül talál állást, ugyanakkor egy társadalomtudományi végzettséggel hosszú hónapokba is telhet az állásvadászat.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A nemrégiben megjelent frissdiplomások elhelyezkedési lehetőségeiről, kereseteiről szóló átfogó tanulmány szerint a frissen végzettek körében már a diplomás pálya kezdetén is az országos átlagnál alacsonyabb a munkanélküliségi ráta: 5,8 százalék, szemben a 9,6 százalékkal. További részleteket a témában ide kattintva olvashat el. 

 

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
perfekt  |  2021.05.10 16:26
A közelmúltban olvashattunk arról, hogy az Európai Bizottság kötelezettségszegési eljárást indított...
hrdoktor  |  2021.05.10 06:35
A munkahelyi egészségvédelem részeként az elhízás megelőzésével is foglalkoznunk kell. [...] Bőve...
legacykft  |  2021.05.07 18:55
Mielőtt erre a kérdésre válaszolnék, elmesélem, hogyan is fogalmazódott meg bennem. Ahogy minden fol...
hrbonbon  |  2021.04.27 21:03
Egy nem teljesen friss, de nagyon érdekes cikkre bukkantunk az Industrial and Organizational Psychol...
kovacstunde  |  2021.04.16 17:03
  Ebben a blogbejegyzésben Kovács Tünde andragógus, munkaköri trénerrel beszélgettünk azonos szempo...
NAPTÁR
Tovább
2021. május 11. kedd
Ferenc
19. hét
Május 11.
Miskolc napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 10. 16:16