Ez komoly? Tényleg ennyit keres Majka?

Ez komoly? Tényleg ennyit keres Majka?

2014. november 5. 16:00

Milliókat keres Majka: televíziós munkái mellett zenészként is igen sikeres. Év végéig akár 15 millió forintot is hazavihet a rapper-műsorvezető. Az összeg kétharmadát TV2-s műsorvezetőként teszi zsebre.

Akár 15 milióval lehet gazdagabb Majka év végéig - írja a Blikk. A lap információi szerint az énekes-műsorvezető a Sztárban sztárért adásonként(!) csaknem 400 ezer forintot kapott mint zsűritag. Így a nyolc adással több mint 3 millió forintot keresett. A showműsor után a Rising Starban Ördög Nóra oldalán, illetve a háttérműsor vezetőjeként sokkal több munkája van, mint a Sztárban sztárban, így ez nyilván magasabb fizetést is eredményez majd. Ugyan a TV2 nem erősítette meg a lap értesüléseit, ők 8 millió forintos jövedelemmel számoltak a Rising Star forgatási idejére.

Kép: TV2 - Rising Star

Majka rapperként is jól keres, az utóbbi évek legkeresettebb hazai előadói között emlegetik. Például tavaly tavasszal volt olyan hónap, amikor mindennap színpadra állt valahol. Akkor egy hónap alatt körülbelül hétmillió forintot tett zsebre zenésztársaival együtt, hiszen egy félórás hakninak körülbelül 200 ezer forint plusz áfa, míg egy egyórás bulinak 300 ezer forint az ára.

Sokszor nehéz kitörni a munkanélküliségből

Majka azon szerencsések közé tartozik, akinek nem kell anyagi, vagy a munkanélküliség problémáival szembenéznie. Ha valaki elveszíti az állását, gyakran akár több mint egy év is eltelhet, mire munkát talál. A magyar munkanélküliek felével pontosan ez a helyzet.

Bár azt hihetnénk, a frissdiplomásoknak is igen sok időbe telik elhelyezkedni, valójában sok esetben akár pár hónap alatt foglalkoztatják őket. Nem mindegy azonban, hogy milyen szakot választanak az egyetemen a fiatalok: az orvosként végzettek többsége egy hónapon belül talál állást, ugyanakkor egy társadalomtudományi végzettséggel hosszú hónapokba is telhet az állásvadászat.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A nemrégiben megjelent frissdiplomások elhelyezkedési lehetőségeiről, kereseteiről szóló átfogó tanulmány szerint a frissen végzettek körében már a diplomás pálya kezdetén is az országos átlagnál alacsonyabb a munkanélküliségi ráta: 5,8 százalék, szemben a 9,6 százalékkal. További részleteket a témában ide kattintva olvashat el. 

 

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
perfekt  |  2022.08.10 09:19
A jogi személy döntéshozó szerve az átalakulásról jellemzően két alkalommal határoz. Ha a tagok az á...
vezetoi-coaching  |  2022.08.09 19:23
A spirál dinamika egy világszellem magyarázat a sok közül. Ragadós, ha egyszer megismered - hasonlóa...
laskainelli  |  2022.08.09 14:07
Gyakran akkor érkeznek hozzám a párok, amikor már van valakinek külső kapcsolata, vagy legalábbis eg...
hrdoktor  |  2022.08.08 06:08
A termelékenységet és a fluktuációt is erősen befolyásolja, hogy egy munkahelyen milyen a kollégák v...
coachco  |  2022.08.05 21:47
Napok óta foglalkoztat a gondolat, hogy ha el kellene képzelni a jövőt, akkor hol és hogyan képzelné...
Régi klasszikus tér vissza a magyar boltokba: sokak kedvence lesz ismét elérhető a polcokon

Tíz év után ismét megjelenhet Lakatos István Év Gyerekkönyve-díjas meseregénye, a Dobozváros!

Ez lenne a megoldás a magyarok borzasztó egészségi állapotára? Kevesen ismerik ezt a trükköt

A kutatók szerint az egyik ok, amiért az adakozás javíthatja a fizikai egészséget az az, hogy segít csökkenteni a stresszt és a feszültséget.

Így győzheted le a tomboló inflációt: rengeteg magyar keresi szét magát ezzel a módszerrel

Egy vállalat sikeressége mérettől függetlenül több dolgon múlhat, azonban a sikeres marketing igazán erőssé teheti azt, válság esetén is.

Ez lenne a siker kulcsa? Sok magyar még mindig alábecsüli ezt az eszközt

Ezt mindenképp tudnod kell, mielőtt belevágsz egy start-up finanszírozásába, kezdő vállalkozóként.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 10. szerda
Lőrinc
32. hét
Augusztus 10.
Lusta nap
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?