13 °C Budapest

Ez komoly? Tényleg ennyit keres Majka?

2014. november 5. 16:00

Milliókat keres Majka: televíziós munkái mellett zenészként is igen sikeres. Év végéig akár 15 millió forintot is hazavihet a rapper-műsorvezető. Az összeg kétharmadát TV2-s műsorvezetőként teszi zsebre.

Akár 15 milióval lehet gazdagabb Majka év végéig - írja a Blikk. A lap információi szerint az énekes-műsorvezető a Sztárban sztárért adásonként(!) csaknem 400 ezer forintot kapott mint zsűritag. Így a nyolc adással több mint 3 millió forintot keresett. A showműsor után a Rising Starban Ördög Nóra oldalán, illetve a háttérműsor vezetőjeként sokkal több munkája van, mint a Sztárban sztárban, így ez nyilván magasabb fizetést is eredményez majd. Ugyan a TV2 nem erősítette meg a lap értesüléseit, ők 8 millió forintos jövedelemmel számoltak a Rising Star forgatási idejére.

Kép: TV2 - Rising Star

Majka rapperként is jól keres, az utóbbi évek legkeresettebb hazai előadói között emlegetik. Például tavaly tavasszal volt olyan hónap, amikor mindennap színpadra állt valahol. Akkor egy hónap alatt körülbelül hétmillió forintot tett zsebre zenésztársaival együtt, hiszen egy félórás hakninak körülbelül 200 ezer forint plusz áfa, míg egy egyórás bulinak 300 ezer forint az ára.

Sokszor nehéz kitörni a munkanélküliségből

Majka azon szerencsések közé tartozik, akinek nem kell anyagi, vagy a munkanélküliség problémáival szembenéznie. Ha valaki elveszíti az állását, gyakran akár több mint egy év is eltelhet, mire munkát talál. A magyar munkanélküliek felével pontosan ez a helyzet.

Bár azt hihetnénk, a frissdiplomásoknak is igen sok időbe telik elhelyezkedni, valójában sok esetben akár pár hónap alatt foglalkoztatják őket. Nem mindegy azonban, hogy milyen szakot választanak az egyetemen a fiatalok: az orvosként végzettek többsége egy hónapon belül talál állást, ugyanakkor egy társadalomtudományi végzettséggel hosszú hónapokba is telhet az állásvadászat.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A nemrégiben megjelent frissdiplomások elhelyezkedési lehetőségeiről, kereseteiről szóló átfogó tanulmány szerint a frissen végzettek körében már a diplomás pálya kezdetén is az országos átlagnál alacsonyabb a munkanélküliségi ráta: 5,8 százalék, szemben a 9,6 százalékkal. További részleteket a témában ide kattintva olvashat el. 

 

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
hrdoktor  |  2024.04.18 06:25
Hazánkban körülbelül 3,5 millió ember küzd visszérbetegséggel, ami kezeletlenül lábszárfekélyhez, ak...
coachco  |  2024.04.16 16:42
Nekem a csend! A csendre való vágyakozás maga! [...] Bővebben!
perfekt  |  2024.04.10 14:41
Az utazási költségtérítési támogatásról a Kötelező egészségbiztosítás ellátásairól szóló 1997. évi L...
laskainelli  |  2024.03.26 12:00
A házasság egy olyan szövetséget jelentene, amelynek mélysége biztonságot és figyelmet biztosít a fe...
vezetoi-coaching  |  2024.02.12 22:30
Gondoltam, ezt elmesélem már. Gyakorlatilag kétszer megnéztem…:-))) Életemben először... Ki tudja, a...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem