21 °C Budapest

Az exfeleség lesújtott a milliárdos lottónyertesre

2010. november 22. 16:58

Elveszítette lottónyereményének egy részét az az angol férfi, akitől volt felesége 8 millió fontot (2,5 milliárd forintot) követelt tíz évvel a válást követően.  Az 56 millió fontos (18 milliárd forintos) jackpot minden idők harmadik legnagyobb nyereménye volt a szigetországban. 

Wendy, az exfeleség beperelte volt férjét, Nigel Page-t, aki 2010 februárjában megnyerte EuroMillions jackpotot. Az asszony még 2000-ben hagyta el férjét egy másik férfiért, és magával vitte az akkor 3 éves kislányukat is.

A fődíj egy részére azért tarthatott igényt a volt kedves, mert a váláskor nem rögzítették, hogy amit ezután szereznek jövedelmet, abból a másik fél már nem részesülhet. 

A 43 éves nő 2 millió fontot (640 millió forintot) kapott a bíróságon kivül, de még nyolc millió fontot követelt. Wendyhez, amint eljutott volt férje szerencséje, azonnal rohant az ügyvédhez, hogy a lehető legnagyobb összeget szakítsa le Nigelről. 

Wendy ünnepelni készül

A 10 millió fonton felül még havi 2000 fontos (640 ezer forintos) gyerektartást is kiharcolt magának Wendy.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nigel a szakítást követően több évig élt magányosan. A nyeremény átvétele után azonban újra házasodott, és sajnálatát fejezte ki, hogy szerinte ő az első olyan angliai lottónyertes, akitől ily módon vették el nyereménye egy részét. 

Nigel új kedvesével egy hatágyas, 4 millió fontos (1,3 milliárd forintos) kastélyba költözött, Liz Hurley szomszédságába. A régi 235 ezer fontot érő házukat pedig a takarítójuknak adták.


 

HR BLOGGER
legacykft  |  2022.05.27 07:47
Partnereinknél végzett munkánk során szervezetfejlesztőként sokszor kerülünk kapcsolatba különböző v...
laskainelli  |  2022.05.24 08:22
Mi a jó párkapcsolat titka? Sokan szeretik azt hinni, hogy az lesz boldog kapcsolat évtizedeken át,...
perfekt  |  2022.05.23 07:34
A céginformációs szolgálat az ismételt közzététel lehetőségét a beszámoló benyújtását követő egy éve...
hrdoktor  |  2022.05.23 06:18
Egyre több embert érint a rövidlátás problémája, a megelőzése azonban összetettebb kérdés, mint gond...
hrbonbon  |  2022.05.20 12:13
Munkánk egyik fontos eleme, hogy megpróbáljuk megérteni, mire vágynak, mit szeretnének elérni az emb...
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?