Nyugdíjasok drámája: szertefoszlott luxusálmok

2010. október 19. 16:02

Egy angol nyugdíjas azt állítja, hogy ő nyerte meg a EuroMillions lottó főnyereményét - férje azonban elvesztette a 113 millió fontot érő szelvényt.

A Coventryben élő hölgyről annyit lehet tudni, hogy a hetvenes éveiben jár, és évtizedek óta lottózik ugyanazokkal a számokkal. Mint minden héten, a férje most is elment az egyik közeli szupermarketben található lottózóba, és megjátszotta a számokat - ugyanazokat hétről-hétre: 9, 30, 35, 39, 46, a telitalálathoz szükséges Joker-szám pedig a 6-os és a 8-as volt. Annak az esélye, hogy valaki ezeket a számokat találja el egy a 76 millióhoz.

A nyugdíjas pár bevallása szerint ők voltak a szerencsések, és -elvileg- megnyerték a 113 millió fontot (35 milliárd forint). Ezzel a hatalmas összeggel gazdagabbak lennének olyan szupersztároknál, mint Robbie Willams, David Bowie, vagy Rod Stewart.

A sors fintora, hogy az idős pár egyszerűen nem találja a szelvényt. Természetesen többször is átkutatták már az egész lakást, de egyszerűen nem akadnak a cetli nyomára. Igaz, van még idejük megtalálni a sorsjegyet, hiszen a nyertesnek 180 napja van jelentkezni a hatalmas nyereményért.

A hírek szerint az idős hölgy nem neheztel férjére, aki minden jel szerint elhagyta a szelvényt. Mint mondta, leéltek együtt egy életet, nem tud haragudni rá...

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

 

HR BLOGGER
perfekt  |  2021.05.05 08:17
Durván még egy hónapunk van a számviteli beszámoló letétbe helyezési és közzétételi kötelezettség te...
hrdoktor  |  2021.05.03 06:38
Ha kihagyja a reggelit csökken a teljesítmény, a koncentrálóképesség, nő az esély az elhízásra és kü...
legacykft  |  2021.04.30 18:55
Van olyan ismerősöm, kollégám, aki – habár nincs rákényszerítve, mégis – rendszeresen önmaga próbál...
hrbonbon  |  2021.04.27 21:03
Egy nem teljesen friss, de nagyon érdekes cikkre bukkantunk az Industrial and Organizational Psychol...
kovacstunde  |  2021.04.16 17:03
  Ebben a blogbejegyzésben Kovács Tünde andragógus, munkaköri trénerrel beszélgettünk azonos szempo...
NAPTÁR
Tovább
2021. május 7. péntek
Gizella
18. hét
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?