18 °C Budapest
Folytatódik a magyar modell-ikon kálváriája: Már tényleg nincs hová mennem

Folytatódik a magyar modell-ikon kálváriája: Már tényleg nincs hová mennem

2020. szeptember 10. 17:26

"Itt a vége, már tényleg nincs hová mennem!" - mondja Bíró Ica, akit szeptember 17-ére megkapta az újabb kilakoltatási értesítőt.

1,5 éve már annak, hogy több tucatnyian próbálták megakadályozni azt, hogy Bíró Icát rendőrök kíséretében kilakoltassák Trencsény utcai házából - írja a Blikk. A lap beszámol arról is, hogy annó elég nagy baklövés történt, nevezetesen Bíró Ica egykori szépségstúdióját alkotó két szomszédos lakás helyrajzi számait összekeverte a végrehajtó, de még az új tulajdonos sem vette észre a cserét. Tévedésből abból az ingatlanból tették ki az egykori sztármodellt, ami papíron az övé maradt, és abban él most, amit árverésen megvett egy cég, amely azóta sem tudta birtokba venni.

Újra ki akarnak lakoltatni, megint rendőri és karhatalmi erővel fenyeget a végrehajtó

- mondta el a lapnak Bíró Ica, majd hozzátette, a rendőrség felszólította, az ingatlant kiürítve hagyja el szeptember 17. délután kettőre. A fitneszlegenda elmondása szerint nem tudja, hol fog lakni, hiszen "ha a tavaly tévesen lefoglalt lakásból kitesznek, mert a másik, a még a nevemen lévő ingatlan kulcsait a mai napig nem adta vissza a végrehajtó. Elképesztő, hogy az árverezés után 2017 áprilisától a hibás kilakoltatás között eltelt két év alatt a végrehajtó nem ellenőrizte a helyrajzi számokat a lakás alaprajzán" - tette hozzá.

(Címlapkép - MTI Fotó: Beliczay László [2011])
NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. április 13. kedd
Ida
15. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. április 13. 11:55