Itt a Raiffeisen nagy újítása: több ezer magyar családnak ez lesz az őszi sláger? (x)

Pénzcentrum
2018. augusztus 6. 13:30

Új hitelakcióval jelentkezett a Raiffeisen Bank augusztus legelején. A Bank360.hu szakértői szerint a bank személyi kölcsönének árazása kifejezetten kedvező lett az adott jövedelemsávban.

Belobbantotta az augusztust a Raiffeisen Bank friss személyi kölcsön akciójával - tájékoztatta a Pénzcentrumot a Bank360.hu pénzügyi szakportál. A bank a 100 000 - 250 000 forintos igazolt havi nettó jövedelmi sávban rukkolt elő olyan árazással, amivel személyi kölcsöne nagyon könnyen válhat lakossági kedvenccé.

A kölcsön kamatkedvezményéhez gyakorlatilag semmit nem ír elő a bank. Az akció új ügyfelek számára érhető el, a legnagyobb kedvezményhez pedig 1 millió forint feletti kölcsönösszeget kell igényelnünk és nettó 250 000 forintos jövedelmet kell tudnunk igazolni, de már 100 000 forintos nettó jövedelemtől, kölcsönösszeg meghatározása nélkül is kedvező az ajánlat. Azaz sem a jövedelmet nem kell átutalni, sem az aktív tranzaktálást nem várja el a bank. A Bank360 személyi kölcsön kalkulátorának összehasonlítása alapján így most a Raiffeisen kölcsöne a legjobb ajánlat ebben jövedelmi sávban, ha nem akarjuk a jövedelmünket a kiválasztott bankba utalni. 250 000 forintos nettó jövedelem esetén a kölcsön THM-e 9 százalék, míg 100 000 forintos jövedelemtől 12,3 százalék.

A Raiffeisen meglévő akcióival is csökkenthetjük a kamatot, ha nem vagyunk új ügyfelek: továbbra is él az aktív számlahasználathoz kötött 3 százalékos ügyleti kamatkedvezmény, aminek feltétele a rendszeres havi jóváírás a banknál vezetett számlán, illetve aktív számlahasználat, ami ebben az esetben négy tranzakciót jelent, ami lehet átutalás, csoportos beszedési megbízás vagy bankkártyás készpénzfelvétel, illetve vásárlás kártyával.

Jövedelemhez kötött akcióval is kombinálhatjuk a Raiffeisen ajánlatát: 400 000 forintos nettó jövedelem felett és 3 millió forintos kölcsönösszegig további 7,5 százalék kedvezményt kapunk az ügyleti kamatból. A legjobban akkor járunk, ha az aktív számlahasználathoz kötött kedvezményt és a jövedelemhez kötött kedvezményt is kihasználjuk, ekkor a kedvezményes kamat 7,4 százalék, a THM pedig 8,4 százalék.

A Raiffeisen augusztusi akcióját új ügyfelek használhatják ki, azaz azok, akiknek július 24-én nem volt a banknál lakossági bankszámlája és a kölcsön igénylésekor nincs Raiffeisen lakáshitele. A kedvezmény mától érvényes és szeptember 28-ig tart.

A Bank360 szakértői ugyanakkor azt tanácsolják: bármennyire is szimpatikus egy kedvezmény, mindenképp szánjunk elég időt arra, hogy megismerjük a hitelt és annak díjait. Ebben segíthet a személyi kölcsön kalkulátor is.

(x)

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
Kasza Elliott-tal  |  2024. március 28. 19:32
Nem értem a LEG mozgását. 2021 közepe óta esik az árfolyama, akkor 59,16 USD volt az ATH, most éppen...
MEDIA1  |  2024. március 28. 13:01
Az állami televízió zenés-ifjúsági csatornája fiatalok igényeire szabott, aktuális témákat ígér.
Bankmonitor  |  2024. március 28. 11:47
A CSOK Plusznál – ahogy azt a korábbi lakástámogatási elemeknél már megszokhattuk – szám...
MNB Intézet  |  2024. március 28. 10:14
A szabadkereskedelmi konszenzus évtizedeiben a főáramú közgazdaságtan az állami beavatkozás és prote...
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem