35 °C Budapest
Minden, amit a lakásvásárlásról tudnod kell!

Minden, amit a lakásvásárlásról tudnod kell!

2016. szeptember 14. 16:03

Elköltöznél? Újat vennél? Eladnál? Felújítanál? Pénzre van szükséged? Segítünk! Jövő héten a Pénzcentrum tematikus cikkekkel mutat majd utat az otthont keresőknek.

Nyugodtan kijelenthetjük, hosszú évek mélyrepülése, majd stagnálása után végre beindult a hazai lakáspiac. Ingatlanpiaci elemzők szerint a tranzakciószám idén már elérheti a 150 ezret, de középtávon beállhat a 170-190 ezres intervallumba is.

És bár a tranzakciószám emelkedésével az árszínvonal is egyértelműen megindult felfele, a kedvező hitelkamatok, illetve az állami ösztönző programok bőven elegendő mozgásteret biztosítanak még ahhoz, hogy belevágjunk az otthonkeresésbe.

Sőt, az alacsony kamatkörnyezet még a befektetési célú ingatlanvásárláshoz is elég muníciót biztosíthat!

Éppen ezért a Pénzcentrum a jövő héten a lakásvásárlás, azon belül is a lakáshitelek világát veszi majd alaposabban is górcső alá. Szó lesz majd többek között a jelenleg elérhető konstrukciókról, a kapcsolódó termékkedvezményekről, de kitérünk majd a befektetési céllal történő vásárlásra, illetve az adás-vételi megkötése előtti legfontosabb tudnivalókra is.

Ne hagyd ki a legjobb hitelkonstrukciókat! A Bank360 lakáshitel kalkulátorával néhány kattintással hasonlíthatod össze a bankok ajánlatait.
NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 21. hétfő
Alajos, Leila
25. hét
Június 21.
A zene ünnepe
Június 21.
Jóga világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?