0 °C Budapest
Devizahitelesek foglaltak el egy OTP-t: mutatjuk a részleteket + fotók

Devizahitelesek foglaltak el egy OTP-t: mutatjuk a részleteket + fotók

2016. február 12. 09:54

Devizahitelesek foglalták el pénteken délelőtt az OTP Bank Flórián téri fiókját Budapesten. Az akciót a "Nem adom a házamat" mozgalom rendezte, a rendőrség a tüntetők nagy részét előállította, igazoltatta. A fiók bő egy órán keresztül zárva volt.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

FRISS! Az OTP Bank lapunk számára küldött tájékoztatása szerint a Flórián téri fiókban az ügyfelek kiszolgálása már zavartalan.

A "Nem adom a házamat" mozgalom aktivistái péntek délelőtt megbénították az OTP Bank Flórián téri fiókját.

Helszínen lévő tudósítónk kérdésére az egyik aktivista elmondta, hogy a tüntetést a "sevizahitelek" miatt rendezték, hiszen véleményük szerint egy olyan konstrukcióval zsákmányolták ki őket, amely mögött nem is volt soha deviza. Ha Te sem vagy biztos ebben a kérdésben, KATTINTS IDE és olvasd el a Portfolio elemzését.

Éljen az OTP, éljen a kifosztott társadalom

- kiabálta egy másik tüntető kilépve a fiók ajtaján.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,9 százalékos THM-el, és havi 82 061 forintos törlesztővel fel lehet venni a Gránit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az MKB Banknál 3,21% a THM; a Raiffeisen Banknál 3,44%; a CIB Banknál és a Gránit Banknál 3,45%; míg az Unicredit Banknál 3,58%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A Pénzcentrum érdeklődésére több tüntető is megerősítette, hogy a közeljövőben is terveznek még hasonló akciókat.

A helyszínen 5-6 autóval jelenlévő rendőrség a tüntetők nagy részét előállította, igazoltatta. A bankfiókba jelenleg nem lehet bemenni; a fiók egyik alkalmazottjának tájékoztatása szerint várhatóan még órákig zárva is marad a kirendeltség.

NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 9. csütörtök
Natália
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. december 8. 20:39