15 °C Budapest
Adventi naptár spórolóknak 1. - hiteltrükkök

Adventi naptár spórolóknak 1. - hiteltrükkök

2014. december 1. 16:35

Sokan évekre eladósodnak, pedig sokat lehet spórolni a személyi kölcsönön is. Különösen most, hogy egymást érik az akciós hitelek.

A Pénzcentrum idén adventi naptárral kedveskedik spórolós olvasóinak. Naponta újabb és újabb tippeket, trükköket adunk, hogy az idei karácsony vége ne egy újabb pénzügyi krach legyen. Összegyűjtött "jókívánságainkat" bármikor megtalálod címlapunkon, az adventi naptár címkére kattintva (lásd az alábbi képen).

1. Keresd az akciós hiteleket

Az Országos Kereskedelmi Szövetség előrejelzése szerint idén egy család átlagosan 25-30 ezer forintot költ majd ajándékokra, de ebben nagyok a különbségek. A legtöbben előre spóroltak, a családok mintegy 5 százaléka viszont hagyományosan hitelből finanszírozza majd a bevásárlást. Nekik mindenképp érdemes figyelni, hiszen az ünnepi időszakban rengeteg az akciós hitel. Rengeteget lehet spórolni például a 0 százalékos (THM: 0%) konstrukciókkal. Ha mindenképp hitel kell, keressük ezeket!

Az adventi naptár

A Wikipédia vonatkozó szócikke szerint az adventi naptár használatának népszokása 1900 körül kezdődött, kialakulása egy német édesanyához kötődik, akinek kisfia, Gerhard, már hetekkel az ünnep előtt türelmetlenkedett a várva-várt és megszokott karácsonyi ajándékok miatt. Az édesanya ezért érdekes és meglepő játékot talált ki gyermeke számára: egy kemény papírlapot huszonnégy részre osztott, mindegyik részre rátűzött egy-egy darab csokoládét, majd megengedte, hogy a gyermek minden este megegyen egyet-egyet közülük. Mikor a kisfiú felnőtt, nem felejtette el édesanyja meglepetését, és üzleti vállalkozásba kezdett. Olyan naptárt szerkesztett, amelyen huszonnégy ablakocska mögé egy-egy darab csokoládé vagy cukorka volt elrejtve, s ezek csak a spaletták kinyitása után váltak láthatóvá

 

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

Te is a legjobb akciókkal akarsz kölcsönt felvenni? Ha igen a válasz, használd a Bank360 személyi kölcsön kalkulátortát találd meg a legkedvezőbb lehetőségeket!

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 16. vasárnap
Mózes, Botond
19. hét
Május 16.
A fény világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?