17 °C Budapest

Hitelkamat akció a Sopron Banknál

2010. június 1. 13:32

Az elmúlt időszakban a piaci kamatozású HUF hitelek kamatcsökkenése figyelhető meg a hazai hitelpiacon a jegybanki alapkamat vágásoknak köszönhetően.

Ez a Sopron Bank ZRt-nél is megmutatkozik, ugyanis 2010. május 27-től a bank akciósan 2%-kal csökkentette az újonnan benyújtott piaci lakás-, és szabad felhasználású HUF hitelek kamatait. EUR hitelt igénylő ügyfelek is részesülnek kedvezményben az akció idején, hiszen 1%-kal csökken a devizában (EUR) igényelt hitelek kamata.

Az akciós időszak a 12 havi periódusú hiteleknél 2011. február 15-ig tart, a 3 havi periódusú hiteleknél pedig 2011. március 31-ig.

Egy példával könnyebben szemléltethető az akció lényege:

5 millió forintos 20 éves futamidőre szóló piaci lakásvásárlási HUF hitel esetén 3 havi kamattal számolva az akció idejére a törlesztő részlet 42.990 Ft/hó*, THM: 9,01%. Ugyanezen feltételekkel EUR hitel esetén a kedvezményes havi törlesztő részlet 140 EUR/hó, THM: 6,79%.*

A Sopron Bank ZRt. kedvező ajánlattal állt elő azon meglévő ügyfelei számára, akik nem szeretnének a deviza alapú hitelek árfolyam ingadozásából eredő kockázattal szembesülni. Amennyiben az ügyfél CHF alapú hitelét HUF hitelre szeretné átváltani, úgy a bank minden egyéb feltétel rendben léte esetén kedvezményes, a Sopron Bank ZRt. által hivatalosan közzétett devizaközép árfolyam + 1,50 Ft* eladási árfolyamot ajánl fel.

* A bank ajánlata visszavonásig érvényes. További részletekért keresse fel a Sopron Bank fiókjait vagy látogasson el a www.sopronbank.hu oldalra! A törlesztő részlet a 2010. május 27-én érvényes kondíciók, a THM a 2010. március 1-én érvényes árfolyamok alapján került meghatározásra.

PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2022. május 27. 18:03
Nagy hibák. Karrierje valamely pontján minden makrobefektetővel megesik, hogy hatalmasat téved. Talá...
MEDIA1  |  2022. május 27. 17:58
Hatalmas LED-fal, kiterjesztett valóság és új adástervező rendszer a TV2-nél.
Összkép  |  2022. május 27. 15:07
Közeledik a nyári szünet, sokan az utolsó jegyeiket szerzik ebben az új normálisban, egy világjárván...
KonyhaKontrolling  |  2022. május 27. 07:35
Aki dolgozott már valaha, egészen biztosan volt szerencséje néhány KPI-hoz. A KPI (key performance i...
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?