Indul a VOLT Fesztivál: vannak még jegyek

2009. július 1. 13:32

Tegnap este - a VOLT Fesztivál nyitónapján - több mint 5000 fesztiválozó elfoglalta szállását Sopronban. A szervezők a fesztivált megelőző esőzések ellenére kulturált körülményekkel várták az érkezőket. 


Számos külföldi látogató is érkezett a fesztiválra, őket elsősorban - elmondásuk szerint - a nemzetközi sztárkínálat és a fesztivál jó hire vonzotta a Hűség Városába.

Délután 4-kor indul a program a VOLT gigantikus nagyszínpadán. A mai napi fellépők között szerepel többek között - a Franz Ferdinand csapata mellett - az amerikai Delinquent Habits, a brit Chase & Status-páros, és a Che Sudaka. A hazai sztárok között találkozhatunk az Eddával, a 30Y-nal és Soma Mamagésa is előadást tart a VOLT-osoknak.

Ezzel egyidőben gőzerővel zajlanak az előkészületek a soproni MKB Arénában, ahol délután 6-kor Ákos "40+1" című turnéjának záróeseménye nyitja meg hivatalosan a 17. Soproni VOLT Fesztivált.

Az elővételi adatok alapján hatalmas az érdeklődés a VOLT Fesztivál iránt. Belépőjegyek és bérletek azonban még a helyszínen is kaphatók.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 25. szombat
Eufrozina, Kende
38. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?