Fesztiválroham: Péntek délutánra elfogyhatnak a Balaton Sound jegyek!

2009. június 11. 16:58

A Pénzcentrum információi szerint akár 45 percet is várnia kell annak, aki a Nyugati téri jegyárusító pontnál szeretné megvenni fesztiváljegyét. A Balaton Soundra már péntek kora délután elfogyhatnak a bérletek.

Emlékezetes, tavaly nyáron óriási roham volt a Zamárdiban megrendezésre kerülő HeinekenBalaton Sound fesztivál jegyeiért. Úgy tudjuk, az idei belépők is rohamtempóban fogynak.

A Pénzcentrum információi szerint a három magyarországi nagyfesztivált (Volt, Balaton Sound, Sziget) szervező Sziget Kulturális Szervezőiroda által a budapesti Nyugati téren felállított jegyárusító pavilonnál 25-45 percet is kell várakoznia annak, aki meg szeretné venni jegyét. Az igazán hosszú sor annál a pénztárnál alakult ki, amelynél Üdülési Csekkel is lehet fizetni - ez valamivel több adminisztrációval jár.

Elsősorban a Balaton Sound bérletek iránt nagy az érdeklődés, hiszen június 12-ig lehet elővételi, kedvezményes áron kapni a belépőket, azonban nem csak az alacsonyabb ár miatt érdemes sietni.

A Sziget Kulturális Szervezőiroda tájékoztatása szerint ugyanis a jelenlegi tendenciát figyelve péntek kora délutánra elfogyhatnak a Balaton Sound bérletek. Mint azt Marinka Csabától, a cég kommunikációs vezetőjétől megtudtuk, a fogyásról igyekeznek a vásárlás helyszínein is folyamatosan tájékoztatni az embereket, hogy ne kelljen fölöslegesen sorban állniuk.

A tavalyi balatoni fesztivállal szemben idén a bérleteket nem tartják vissza, tehát ha most elfogy, a helyszínen nem lehet majd kapni. Napijegyek még vannak, de a tavalyi tapasztalatból kiindulva azok is elfogyhatnak még a fesztivál előtt, és akkor már a helyszínen azt sem lehet majd vásárolni.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A folyamatos fogyás miatt pontos számok nem állnak rendelkezésre, de a szervezők nagyjából 13 ezer eladott bérletnél tartanak: 15 ezret tudnak mindösszesen kiadni

Marinka Csaba azt tanácsolta, hogy az érdeklődőknek érdemes megnézni a www.heinekenbalatonsound.hu oldalt, ahol a jegy menüpont alatt megtalálhatóak az értékesítőhelyek. Budapesten két kiemelt árusítóhely is van: a Klauzál téri Volt Bolt és a Nyugati tére lévő jegyárusító pont.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 26. vasárnap
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
Hősök napja
Május 26.
Szentháromság
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. május 25. 19:20
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem