13 °C Budapest

Fábry emberei reklámozzák az OTP-t - videó!

2009. április 21. 11:30

Tavaszi lakás- és szabad felhasználású jelzáloghitel és lakáslízing akciót hirdet az OTP Bank, melynek reklámozásában az Esti Showderből ismert humoristák is részt vesznek. 

"A költözés többé nem duma!"  

Az akció időtartama 2009. április 20-tól 2009. május 31-ig tart, az akció keretében bármilyen forint, vagy euró alapú lakás- és jelzálog típusú hitelt, illetve lakáslízinget kedvező induló költséggel lehet igényelni. 

Az igényelt termékeknél egy ingatlanfedezet esetén nem kell megfizetni a hitelbiztosítéki értékmegállapítási díjat, továbbá a bank a hitelek mellé most energiatakarékos izzókészletet ad ajándékba. 

A reklámfilmekért kattintson a nemduma.hu oldalra!

Az OTP Bank új szolgáltatásaként garanciát vállal a hiteligénylés beadása és az ügyfél számára biztosított szerződéskötési időpont között eltelt időre, a hitelfelvevők kétféle  garantált határidő közül választhatnak. 

• Szabadfelhasználású jelzáloghitel-szerződését a gyors banki döntést követően már a hiteligénylés beadását követő 3. munkanapon garantáltan aláírhatja, amennyiben a MÁRIS gyorsított ügyintézést választja.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,9 százalékos THM-el, és havi 82 061 forintos törlesztővel fel lehet venni a Gránit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az MKB Banknál 3,21% a THM; a Raiffeisen Banknál 3,44%; a CIB Banknál és a Gránit Banknál 3,45%; míg az Unicredit Banknál 3,58%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

• STANDARD PLUSZ gyorsított ügyintézés esetén pedig deviza-, lakás- vagy szabadfelhasználású jelzáloghitelének banki szerződését legkésőbb az igénybeadást követő 7. munkanapon garantáltan aláírhatja .

A gyorsított ügyintézés választható, a gyorsasági díj befizetése mindkét esetben csak folyósításkor esedékes. A normál ügymenet  választása díjmentes.

Ajándék energiatakarékos izzókészlet

Az ajándék izzócsomag a fiókban történő szerződéskötéskor kerül átadásra, a 2009. április 20. - május 31. között befogadott forint és euró alapú lakás- és jelzálog típusú hitel, valamint lakáslízing ügyletek esetén, amennyiben a hitelbírálat eredménye pozitív és a kölcsönszerződés 2009. augusztus 31-éig létrejön.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 20. hétfő
Friderika
38. hét
Szeptember 20.
A gyermekek világnapja
Szeptember 20.
Biztosítási világnap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. szeptember 19. 17:45