20 °C Budapest

OTP akció! Virtuális pénztárcával az online piactéren!

2009. április 20. 05:38

Az Abaqoos az OTP Bank új és egyedülálló, interneten elérhető szolgáltatása, amely segítségével az ügyfelek az internetes vásárlásaikat az Abaqoos "virtuális pénztárcájába" elkülönített összegből, kényelmesen és biztonságosan fizethetik ki.

Abaqoos már a Vaterán is

Az OTP Abaqoos internetes fizetési szolgáltatása már a Vatera online piacterén is elérhető. Az Abaqoos a vásárló felhasználók számára mindenkor ingyenes szolgáltatás. A 2009. június 14-ig tartó akciós időszak alatt a Vaterán végzett eladási Abaqoos tranzakciók után a bank nem számol fel tranzakciós díjat, így az igénylők nem csak vásárlóként, hanem eladóként is ingyenesen élvezhetik az Abaqoos szolgáltatás nyújtotta biztonságot.

A Vatera és az Abaqoos az akciós időszakban az első 2000 vaterás eladónak maximum 1000 forint értékben jóváírja azon vaterás befizetéseit, amelyeket Abaqoosszal egyenlített ki. Az akcióban való részvétel feltétele, hogy a felhasználó, eladóként lehetővé tegye, hogy Abaqoos szolgáltatáson keresztül fizessék ki a terméke ellenértékét!

Az Abaqoosszal kártyafüggetlen módon lehet fizetni, a vásárlás során nem szükséges semmilyen személyes adat, bankkártya vagy bankszámla információ megadása, sőt akár néhány forintos, kis összegű vásárlásokat is el lehet vele végezni az interneten. Az interneten elköltendő összeget a folyószámlájától elkülönülten kezelik, ami tovább csökkenti a visszaélési kockázatot.

Az elkülönített számlán elegendő csak a vásárlás előtt pénzt biztosítani, a feltöltés az OTPdirekt szolgáltatások igénybevételével a nap 24 órájában, bármikor elvégezhető. Az Abaqoos felületére történő belépéshez, illetve a fizetéshez egyedi felhasználónév és jelszó szükséges, amelyet az OTPdirektben használt azonosítóktól külön kezelnek.

Vásárlóként a szolgáltatás igénybevétele és az Abaqoos feltöltése egyaránt ingyenes!

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 27. hétfő
Adalbert
39. hét
Szeptember 27.
Idegenforgalmi világnap
Szeptember 27.
A Google születésnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?