Close up of a loving young Asian father carrying his newborn baby daughter in arms. Bonding moment of father and daughter. Fatherhood. Skin to skin contact. Love, care and tenderness

Sokan bosszankodhatnak: újabb kórház szülészeti-nőgyógyászati osztálya húzza le a rolót

2023. november 24. 09:13

Egy hirtelen jött betegség miatt a Balassagyarmati Dr. Kenessey Albert Kórház-Rendelőintézet szülészeti-nőgyógyászati osztályának betegellátásában problémák jelentkeztek. A kórház még nyár a végén, augusztusban közzétett közleménye szerint a változás akkor a szakrendelői ellátást érintette, azonban azóta  Dr. Tóth Judit egy újabb közleményben tájékoztatott a szülészet-nőgyógyászati fekvőbeteg ellátás szüneteléséről- írja a nool.hu. 

Egy váratlan betegség miatt a Balassagarmati Dr. Kenessy Albert Kórház-Rendelőintézet bejelentette, hogy a a szülészet-nőgyógyászati fekvőbeteg ellátás november 3 és december 31 között szünetel. Addig ezen időszakban betegeiket a Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház látja el.

A szakrendelői ellátást, a terhesgondozást intézményünk továbbra is biztosítja, az egynapos beavatkozások zavartalanul folynak

– írta a kórházigazgató az intézmény honlapján közzétett közleményben, és azt is hozzátette: ”az akut ellátások tekintetében november 3. és december 31. között a szülészeti-nőgyógyászati fekvőbeteg ellátásunk szünetel, ezen időszakban betegeinket a Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház látja el.” Továbbá tájékoztatták a betegeket arról, hogy a hogy a betegek a fekvőbeteg ellátásban halasztható beavatkozások esetén a szakrendeléseken kapnak tájékoztatást a betegfelvételről és az ellátás időpontjáról. A tervezhető betegellátások területén pedig a várakozási idő megnövekedhet. 

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 27. 19:15
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem