2 °C Budapest
Gulyás Gergely: március 15-ig biztosan maradnak a korlátozások

Gulyás Gergely: március 15-ig biztosan maradnak a korlátozások

2021. február 25. 10:54

Ismét elszabadult a járvány, nehéz hetek állnak előttünk, éppen ezért a kormány meghosszabbítja a november 11. óta érvényben lévő korlátozásokat - Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter tart tájékoztatást.

November 11. óta vannak érvényben a korlátozások, hogy az egészségügyet ne temesse maga alá a járvány. "Reméljük, hogy a korlátozások utolsó szakaszában vagyunk" - mondta el a miniszter. 

A harmadik hullám elérte Magyarországot: a következő 1-2 hétben a számok drámaian romlani fognak. Fel fog gyorsulni a fertőzés: kifejezetten nehéz lesz a következő időszak. Éppen ezért

március 15-ig a kormány a mostani korlátozásokat fenntartja ebben a formában.

Egy hét alatt 425 ezren töltötték ki a Nemzeti konzultációt, 2 millió 460 ezren regisztráltak eddig az oltásra - ismertette Gulyás Gergely, és elmondta az is, hogy a bértámogatásokat továbbra is fenntartja a kormány.

 

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

(Címlapkép: MTI)

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. április 14. szerda
Tibor
15. hét
EZT OLVASTAD MÁR?