13 °C Budapest

Régen várt újítást vezet be az Auchan: ennek sokan fognak örülni

2020. szeptember 28. 22:01

Tekintettel a járványügyi helyzetre a házi karanténban élők teljesen érintés- és kontaktmentesen rendelhetnek az Auchan nemrég országossá vált online áruházából. 21 ezer termék közül lehet választani, amit akár egy nap alatt bárhova kiszállít a cég. Amennyiben a rendelésnél a kontaktmentességet kéri a vásárló, úgy a futár előzetes telefonegyeztetés után az ajtó előtt hagyja a megvásárolt termékeket, hogy ezzel is csökkentsék a fertőzés terjedését. Az áruházlánc elsősorban azoknak szeretne segíteni a bevásárlásnak ezzel a biztonságos módjával, akik nem hagyhatják el a lakásukat.

Az Auchan országosan működő online áruháza 21 ezer terméket kínál akár már egynapos kiszállítási idővel. Most a szolgáltatás a személyes találkozást teljesen kiküszöbölő vásárlás lehetőségével bővült azért, hogy a házi karanténra kényszerülők is tudjanak vásárolni anélkül, hogy el kéne hagyniuk az otthonukat, vagy valakit meg kellene kérniük a környezetükből, hogy vásároljon be helyettük.

A folyamat röviden úgy zajlik, hogy a rendelésnél a megjegyzés rovatban a "kontaktusmentes átadást" kell kiválasztani. A futár telefonon egyeztet a vevővel, hogy mikor érkezik pontosan, hol hagyja a csomagot, illetve azt is jelzi, hogy elhagyta a terepet, tehát már nyugodtan be lehet vinni a termékeket. Ezt követően a szállító rögzíti a rendelés átvételét és megtörténik az online zárolt összeg kifizetése. Ez a lehetőség az egész ország területén él, és nem csak az élelmiszerekre vonatkozik, hanem más árucikkekre is, amelyek a kínálatban szerepelnek.

Az Auchan ezzel a speciális szolgáltatással azoknak szeretne segíteni, akik hatósági vagy önkéntes karanténban vannak. Az áruházlánc bízik abban, hogy ezzel a lépéssel hozzájárul ahhoz, hogy a fertőzötteknek, vagy a velük egy háztartásban élőknek valóban ne kelljen elhagyniuk a lakásukat csak azért, mert valamire szükségük van a boltból.

Nekünk kereskedőknek fokozott felelősségünk van a járványhelyzetben. Nem zárhatunk be, nem mehetünk home office-ba, ugyanakkor mindent meg kell tennünk dolgozóink és vásárlóink védelméért. Számos intézkedést hoztunk tavasszal és most is, hogy mindenki biztonságban lehessen az áruházainkban. Ezúttal azokra gondoltunk, akik nem hagyhatják el a lakásukat a COVID miatt. Nekik szeretnénk segíteni, hogy ők se szenvedjenek semmiben sem hiányt

- mondta Bóda Mózes, innovációért és vásárlói kapcsolatokért felelős igazgató.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem