21 °C Budapest
Döcögős az újraindulás: hetekbe telhet, mire teljesen beindul a gyártás a győri Audinál

Döcögős az újraindulás: hetekbe telhet, mire teljesen beindul a gyártás a győri Audinál

2020. április 21. 07:30

 Múlt héten egy műszakban részlegesen újraindult a termelés a győri Audi-gyárban, a vállalat most arról tájékoztatta az Indexet, hogy a teljes visszarendeződés még hetekig tarthat, a dolgozók többsége egyelőre szabadságon van.

Az Index szerint az Audi Hungaria 12 800 munkatársának többsége még nem dolgozik, őket általában hetente kétszer tájékoztatják a munkaszervezés aktuális helyzetéről.

A termelés szüneteltetése első időszakában a munkavállalók többsége állásidőn volt, jelenleg a vállalat által elrendelt szabadságukat töltik.Míg a termelést a motorgyár egy területén már részlegesen újra elindítottuk, a megszokott termelési üzemmenet elérése még heteket vehet igénybe

- írta a vállalat.  Kiderült az is, hogy a győri Audinál jelenleg olyan lehetőségeket vizsgálnak, amelyekkel "bizonyos jövedelmi elemeket szabadnapokkal tudnak kiváltani" abban az esetben, ha a válság elhúzódna. A lehetséges megoldások érdekében támaszkodunk a 2009-es válság alatt gyűjtött tapasztalatainkra, amikor jó megoldásokat alkalmaztunk és sikeresen annak érdekében, hogy a vállalat törzsgárdájának munkahelyeit megőrizhessük - tették hozzá.

NEKED AJÁNLJUK
Megdőlt a nagy videójáték-tévhit: ezt rengeteg szülő elrontja, súlyos árat fizet érte

A 6-18 éves fiatalok mintegy heti 8 órát töltenek játékkal, a magyar gyerekek pedig mintegy 76 százaléka ezzel tölti a szabadidejét.

Ezzel robbantana bankot rengeteg magyar: sokan nem is ismerik, pedig milliók múlhatnak rajta

A startolásnál a magyarok mindössze 10-15 százaléka ismerte a közösségi finanszírozás lényegét, és sokan még mindig összekeverik ezt a fajta támogatást a jótékonykodással.

5 érv amellett, hogy vásárlóként miért válaszd a közösségi finanszírozást

Békebeli személyesség, XXI. századi technológia - a közösségi finanszírozás közel sem olyan újkeletű fogalom, mint azt gondolnánk.

Csendes gyilkostól rettegnek a magyarok: van ok a félelemre, a génjeinkben lapulhat a kór

A szorongás nem alaptalan, hiszen Magyarország évek óta rosszul szerepel a rákkal kapcsolatos halálozási listákon.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. július 7. csütörtök
Apollónia
27. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?