14 °C Budapest
Rengeteg ingyen mobilnetet kapnak a magyarok: minden ügyfélnek jár, így tudod aktiválni

Rengeteg ingyen mobilnetet kapnak a magyarok: minden ügyfélnek jár, így tudod aktiválni

2020. március 16. 09:45

Három hazai mobilszolgáltató ajánlott fel extra adatcsomagot ügyfeleinek. Alább megtudhatot, neked mennyi jár, és hogyan tudod aktiválni!

A Telekomnál hétfő éjféltől díjazás nélkül 10 GB extra adatmennyiséget aktiváltak minden mobilos ügyfelénél, legyen az számlás vagy kártyás, lakossági vagy céges. A plusz mobilnetet automatikusan hozzáadták az előfizetéshez, április 30-áig lehet felhasználni belföldön és az EU-ban. Tehát, ha Telekomos vagy, semmit nem kell tenned. Ezen felül a lakossági és kisvállalati ügyfelek további 5 GB-nyi internetet kérhetnek a Telekom alkalmazásban.

A Telenornál 100 GB mobilinternetet aktiválhatnak a lakossági számlás és kártyás ügyfelek, valamint üzleti számlás és flottás ügyfelek is. A csomagot március 31-ig bármikor lehet kérni. A lakossági ügyfelek a MyTelenor appban igényelhetik a plusz internetet, az üzleti ügyfelek a 1744-es telefonszámra küldött “FREE100GB" kóddal. Az egyszeri adatjegyben foglalt mennyiséget a megrendelés napjától számítva 30 napig lehet felhasználni Magyarország területén.

A Vodafone március 17-én minden lakossági és kisvállalati ügyfelének ad egy 5 GB-os csomagot. Ez áprilisban és májusban is megtörténik majd, így 15 gigát kapnak az ügyfelek. Az adatkeretet a My Vodafone applikációban lehet aktiválni.

A Digi csomagjaiban amúgy is korlátlan a mobilinternet.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 12. szerda
Pongrác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 12. 21:06