2020. október 22. csütörtök Előd

Több hallgató koronavírus-tesztje is pozitív lett a Corvinus gólyatábora után


Négy hallgató koronavírus-teszteje lett pozitív a Budapesti Corvinus Egyetemen bükkszéki gólyatáborában részt vevők közül.

"Kedves Leendő Hallgatótársunk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a bükkszéki gólyatáborunkban résztvevők közül eddig négy hallgatótársad is a tábort követően sajnálatosan COVID-19 (koronavírus) utaló tüneteket tapasztalt magán. A tünetek észlelését követően az első elvégzett tesztek eredménye minden esetben pozitív lett." - áll a BCE-n működő Öntevékeny Csoportok Irodája azaz az ÖCSI által küldött elektronikus levélben.

A fertőzésekről értesítették a Nemzeti Népegészségügyi Központot - írja a 444.hu.

 

 

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

10.22-10.28
Országos

Lidl

10.22-10.28
Országos

Auchan

10.22-10.28
Országos

Tesco

10.22-10.28
Országos

Praktiker

10.15-10.26
Országos

  Ajánlatunk

Öngondoskodás 2020

Befektetés, vagyon, megtakarítás

Portfolio Private Health Forum 2020

A koronavírus és a magánegészségügy

Budapest Economic Forum 2020

A magyar gazdasági csúcstalálkozó