2020. augusztus 14. péntek Marcell

A korlátozások korai enyhítésen elszabadítja a járványt - állítja az egészségügyi szakértő


Ha túl korán oldják fel az Egyesült Államokban a járvány megfékezésére hozott korlátozásokat, akkor az esetszámok újbóli növekedéséhez vezetne Christopher Murray egészségügyi szakértő szerint.

Ha a koronavírus járvány feltartóztatására hozott intézkedéseket május elsején lazítani fogják, akkor ismét megugranak az új esetszámok az Egyesült Államokban - mondta Dr. Christopher Murray, az Institute for Health Metrics and Evaluation nevű egészségügyi kutatóintézet igazgatója.

Nem gondoljuk, hogy az államok képesek megbírkózni ennyi megbetegedéssel, így júliusban vagy agusztusban pont ott tartanánk, ahol most vagyunk

- ismertette a korai nyitás lehetséges következményeit a szakértő. Az Egyesült Államok egyes tagállamai a járvány különböző szakaszában vannak. Ezzel kapcsolatban azt Murray mondta, hogy az egyes államok különböző időpontra tervezett újranyitása sok kérdést vet fel. Nem világos, hogyan fognak megbirkózni a tagállamok az importált esetekkel például.

Arra is felhívta a figyelmet, hogy a tagállamok nem konzisztens módon ültették át a gyakorlatba a korlátozásokat. Az előrejelzések szerint a tetőzésnek most kéne bekövetkeznie, ami országos szinten már látszik is, de a tagállamok eltérő szabályozásai miatt sok a bizonytalanság.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.