11 °C Budapest

Ezen a Futamon a Te autóddal is indulhatsz: értékes nyeremények!

Pénzcentrum
2009. november 10. 12:02

A Porsche Biztosítási Alkusz Kft. hét biztosító kötelező gépjármű-felelősség biztosítását (kgfb) kínálja az interneten az idei kampány során. A társaság 8-10 ezer biztosítást kíván kötni, a felhasználók között értékes nyereményeket sorsolnak ki - jelentette be Borók János, a Porsche Pénzügyi Csoport értékesítési vezetője.

Posche Futam: KGFB 2010


Borók János értékesítési vezető

Az idén indított internetes kalkulátor 7 biztosító (Aegon, Allianz, Generali, Genertel, MKB, Union, Uniqa) kgfb termékeit tartalmazza. Az ügyvezető szerint a listán szereplő biztosítók lefedik a kgfb-piac nagy részét, ez azonban nem jelenti azt, hogy a bővítés ki lenne zárva az előttünk álló években.

A regisztrált felhasználók között napi és heti nyereményeket is sorsolnak. A szerencsések a cég honlapján tekinthetik meg a nyereményüket, a fődíj egy 1,4-es Seat Ibiza Reference Trio modell.

A Porsche alkuszcége jelenleg több mint 60 ezer szerződést kezel, nettó árbevétele tavaly meghaladta a 630 millió forintot. A cég már több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a biztosítás közvetítői piacon, az új online kalkulátor létrehozását alapos tervezési és tesztelési munkafázisok előzték meg.

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete tavalyi statisztikája alapján a Porsche Biztosítási Alkusz Kft. 430 nyilvántartásba vett független biztosításközvetítő közül - az értékesítés nettó árbevétele szerint - az előkelő 19. helyen szerepel.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 8,54 százalékos THM-el, és havi 127 668 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 9,12% a THM; a Raiffeisen Banknál 9,37%; az MKB Banknál 9,39%,  a Takarékbanknál pedig 9,53%; míg az Erste Banknál 10,06%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni az OTP Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A cég teljes portfoliójának darabszáma és nettó árbevétele (eFt)

Az alkusz cég eddigi főbb feladatai a márkakereskedők teljes körű biztosítása, kgfb, casco, GAP biztosítás, kiállítások biztosítása, utas-, baleset- és kockázati életbiztosítás, ezek egészültek most ki az online kötelező biztosítással.

Minden KGFB-hír egy csokorban!

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2023. március 29. 11:34
Csatlakozik médiaportfóliójával a Ringier Hungary médiavállalat a nemzetközi EqualVoice kezdeményezé...
Holdblog  |  2023. március 29. 06:15
A Szaúd-Arábiában található Aramco a többi kőolajtermeléssel foglalkozó vállalathoz hasonlóan  a tav...
Bankmonitor  |  2023. március 28. 16:22
Ügyfeleink sokszor meglepődnek azon, hogy a felvett lakáshitel öröklődik, ha a hitelfelvevővel tragé...
MNB Intézet  |  2023. március 28. 10:16
Az alacsony mobilitás konzerválja a társadalmi egyenlőtlenségeket. A jómódúaknak elvileg nem áll köz...
Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 29. szerda
Auguszta
13. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?