Ezen a Futamon a Te autóddal is indulhatsz: értékes nyeremények!

Pénzcentrum
2009. november 10. 12:02

A Porsche Biztosítási Alkusz Kft. hét biztosító kötelező gépjármű-felelősség biztosítását (kgfb) kínálja az interneten az idei kampány során. A társaság 8-10 ezer biztosítást kíván kötni, a felhasználók között értékes nyereményeket sorsolnak ki - jelentette be Borók János, a Porsche Pénzügyi Csoport értékesítési vezetője.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Posche Futam: KGFB 2010


Borók János értékesítési vezető

Az idén indított internetes kalkulátor 7 biztosító (Aegon, Allianz, Generali, Genertel, MKB, Union, Uniqa) kgfb termékeit tartalmazza. Az ügyvezető szerint a listán szereplő biztosítók lefedik a kgfb-piac nagy részét, ez azonban nem jelenti azt, hogy a bővítés ki lenne zárva az előttünk álló években.

A regisztrált felhasználók között napi és heti nyereményeket is sorsolnak. A szerencsések a cég honlapján tekinthetik meg a nyereményüket, a fődíj egy 1,4-es Seat Ibiza Reference Trio modell.

A Porsche alkuszcége jelenleg több mint 60 ezer szerződést kezel, nettó árbevétele tavaly meghaladta a 630 millió forintot. A cég már több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a biztosítás közvetítői piacon, az új online kalkulátor létrehozását alapos tervezési és tesztelési munkafázisok előzték meg.

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete tavalyi statisztikája alapján a Porsche Biztosítási Alkusz Kft. 430 nyilvántartásba vett független biztosításközvetítő közül - az értékesítés nettó árbevétele szerint - az előkelő 19. helyen szerepel.

A cég teljes portfoliójának darabszáma és nettó árbevétele (eFt)

Az alkusz cég eddigi főbb feladatai a márkakereskedők teljes körű biztosítása, kgfb, casco, GAP biztosítás, kiállítások biztosítása, utas-, baleset- és kockázati életbiztosítás, ezek egészültek most ki az online kötelező biztosítással.

Minden KGFB-hír egy csokorban!

NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. január 23. vasárnap
Zelma, Rajmund
3. hét
Január 23.
Kaposvár napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Private Investor Day 2022
Mibe fektessünk 2022-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked! Február 24-én online.
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. január 22. 19:20