0 °C Budapest

union24.hu: Nem teljeskörű a kép a biztosítási portálok kínálatában

2009. november 9. 10:32

Aki az online biztosításközvetítői portálokon köt biztosítást, nem biztos, hogy a legjobb ajánlatra mond igent, mivel azok nem minden esetben tüntetik fel az összes ajánlatot - állítja az Union24 valódi online biztosítási portál üzemeltetője, az Union Biztosító.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

"Ez két okból is aggályos - állítja Maják Viktor, az Union Biztosító kommunikációs igazgatója - egyrészt, mert az említett árgenerátor-oldalak nem a teljes kínálatból merítenek, tehát nem képesek tartani vállalásaikat a jóhiszemű felhasználók felé, másrészt pedig állításukkal ellentétben nem mindig a legolcsóbb piaci ajánlatot ajánlják fel ügyfeleiknek. Ezért - például az Union24 ajánlat hiányában - óhatatlanul is félrevezetik őket."

Az Union24 kínálatában számos, széles rétegeket magában foglaló kategóriában is lehet olyan biztosítást kötni, amelynek végösszege bizonyíthatóan kevesebb, mint az egyes gyűjtőportálok által felkínált "legolcsóbb" ajánlat. Ez különösen érvényes a vidéken élő autósok csoportjában.

Nő, 8484 Vid, 21 éves, jogosítvány megszerzése: 2006, Személygépjármű: VW, 1390 ccm, 100 kw, 925 kg, banki átutalás, éves díjfizetés, B01 bonus kategória

Az Union24 biztosítási portál üzemeltetője, az Union Biztosító felhívja a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kötni szándékozók figyelmét, hogy az Union24 portálon érdemes ellenőrizni a más biztosítási portálokon már megkötött felelősség biztosítási árakat is, mert amennyiben ott a már megkötött biztosításnál olcsóbb ajánlatot találnak, az esetek többségében árgarancia érvényesítésére nyílik lehetőség azon a felületen, ahol a korábbi biztosítást kötötték.

Nem az union24 az egyetlen, amely nem szerepel az összehasonlító portálokon. Ugyanez tapasztalható egy-két más biztosító esetében is.

Minden KGFB-hír egy csokorban!

NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. január 23. vasárnap
Zelma, Rajmund
3. hét
Január 23.
Kaposvár napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Private Investor Day 2022
Mibe fektessünk 2022-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked! Február 24-én online.
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. január 23. 09:09