union24.hu: Nem teljeskörű a kép a biztosítási portálok kínálatában

2009. november 9. 10:32

Aki az online biztosításközvetítői portálokon köt biztosítást, nem biztos, hogy a legjobb ajánlatra mond igent, mivel azok nem minden esetben tüntetik fel az összes ajánlatot - állítja az Union24 valódi online biztosítási portál üzemeltetője, az Union Biztosító.

"Ez két okból is aggályos - állítja Maják Viktor, az Union Biztosító kommunikációs igazgatója - egyrészt, mert az említett árgenerátor-oldalak nem a teljes kínálatból merítenek, tehát nem képesek tartani vállalásaikat a jóhiszemű felhasználók felé, másrészt pedig állításukkal ellentétben nem mindig a legolcsóbb piaci ajánlatot ajánlják fel ügyfeleiknek. Ezért - például az Union24 ajánlat hiányában - óhatatlanul is félrevezetik őket."

Az Union24 kínálatában számos, széles rétegeket magában foglaló kategóriában is lehet olyan biztosítást kötni, amelynek végösszege bizonyíthatóan kevesebb, mint az egyes gyűjtőportálok által felkínált "legolcsóbb" ajánlat. Ez különösen érvényes a vidéken élő autósok csoportjában.

Nő, 8484 Vid, 21 éves, jogosítvány megszerzése: 2006, Személygépjármű: VW, 1390 ccm, 100 kw, 925 kg, banki átutalás, éves díjfizetés, B01 bonus kategória

Az Union24 biztosítási portál üzemeltetője, az Union Biztosító felhívja a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kötni szándékozók figyelmét, hogy az Union24 portálon érdemes ellenőrizni a más biztosítási portálokon már megkötött felelősség biztosítási árakat is, mert amennyiben ott a már megkötött biztosításnál olcsóbb ajánlatot találnak, az esetek többségében árgarancia érvényesítésére nyílik lehetőség azon a felületen, ahol a korábbi biztosítást kötötték.

Nem az union24 az egyetlen, amely nem szerepel az összehasonlító portálokon. Ugyanez tapasztalható egy-két más biztosító esetében is.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Minden KGFB-hír egy csokorban!

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2023. május 27. 11:47
Többszörös paradoxon nehezíti az öngondoskodás előretörését: az infláció épp felemészti a megtakarít...
Összkép  |  2023. május 26. 23:41
Kolozsvár Európa egyik leggyorsabban fejlődő városa, 2026-ra készül el a város metrójának első szaka...
Kasza Elliott-tal  |  2023. május 26. 19:46
Tegnap a részvény-visszavásárlási aukción eladtam az összes Telekom részvényemet. 2017-ben vettem az...
Súlyos: az 1-3 éves gyerekek negyedének vannak félelmei különböző ételektől

Beszámolók szerint az 1-3 éves korosztály 25%-a - tehát minden negyedik gyermek - elutasít valamilyen ételt, és sokuknál óvodás, általános iskolás korban is fennáll még a probléma.

Megdőlt a 120 milliós közösségi finanszírozási rekord – itt az EU-s pénzek utódja? (x)

Az egyre népszerűbb finanszírozási forma itthon is gyorsan terjed, egyre többen ismerik és használják.

Balogh Petya: Önmagunkkal versenyzünk, és van hova fejlődni (x)

Bár sokat fejlődött az utóbbi években a hazai startup ökoszisztéma, még egy nagyságrenddel, szinte minden fontos mutatóban le van maradva a régiós élvonaltól.

Szemet vetett erre a szektorra Balogh Petya: 50 ezerért még te is a cégtársa lehetsz

A 120 fős tulajdonosi közösség mellé most Balogh Petya cége is beszállt a Brancs közösségi finanszírozási platformba.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. május 28. vasárnap
Emil, Csanád
21. hét
Május 28.
Hősök napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Együtt a régió szereplői
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. május 27. 19:17