union24.hu: Nem teljeskörű a kép a biztosítási portálok kínálatában

2009. november 9. 10:32

Aki az online biztosításközvetítői portálokon köt biztosítást, nem biztos, hogy a legjobb ajánlatra mond igent, mivel azok nem minden esetben tüntetik fel az összes ajánlatot - állítja az Union24 valódi online biztosítási portál üzemeltetője, az Union Biztosító.

"Ez két okból is aggályos - állítja Maják Viktor, az Union Biztosító kommunikációs igazgatója - egyrészt, mert az említett árgenerátor-oldalak nem a teljes kínálatból merítenek, tehát nem képesek tartani vállalásaikat a jóhiszemű felhasználók felé, másrészt pedig állításukkal ellentétben nem mindig a legolcsóbb piaci ajánlatot ajánlják fel ügyfeleiknek. Ezért - például az Union24 ajánlat hiányában - óhatatlanul is félrevezetik őket."

Az Union24 kínálatában számos, széles rétegeket magában foglaló kategóriában is lehet olyan biztosítást kötni, amelynek végösszege bizonyíthatóan kevesebb, mint az egyes gyűjtőportálok által felkínált "legolcsóbb" ajánlat. Ez különösen érvényes a vidéken élő autósok csoportjában.

Nő, 8484 Vid, 21 éves, jogosítvány megszerzése: 2006, Személygépjármű: VW, 1390 ccm, 100 kw, 925 kg, banki átutalás, éves díjfizetés, B01 bonus kategória

Az Union24 biztosítási portál üzemeltetője, az Union Biztosító felhívja a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kötni szándékozók figyelmét, hogy az Union24 portálon érdemes ellenőrizni a más biztosítási portálokon már megkötött felelősség biztosítási árakat is, mert amennyiben ott a már megkötött biztosításnál olcsóbb ajánlatot találnak, az esetek többségében árgarancia érvényesítésére nyílik lehetőség azon a felületen, ahol a korábbi biztosítást kötötték.

Nem az union24 az egyetlen, amely nem szerepel az összehasonlító portálokon. Ugyanez tapasztalható egy-két más biztosító esetében is.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Minden KGFB-hír egy csokorban!

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
Összkép  |  2024. május 25. 18:23
Kilencéves lett az Összkép. Köszönjük 18 ezer olvasónknak, hogy az előző születésnapunk óta időt for...
MEDIA1  |  2024. május 25. 14:51
A kormánypárti Mediaworks / KESMA megyei napilapja éppen akkor tette ingyenessé a Magyar Pétert lejá...
Buxelliott  |  2024. május 25. 10:11
A magyar piacra leselkedő veszélyes helyzetről az elemzés végén teszek említést. Addig is nézzük, ho...
Holdblog  |  2024. május 25. 08:00
Az elhúzódó gyerekkor, a végtelenbe tartó erőforrásigények vagy a követhetetlen változások felelősek...
Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 26. vasárnap
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
Hősök napja
Május 26.
Szentháromság
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. május 25. 19:20
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem