7 °C Budapest

UNIQA: Nem kötelező, hogy sok legyen a kötelező!

2009. november 2. 14:32

Jelentős díjkedvezményekkel és egyedülálló kiegészítő szolgáltatásokkal készült az UNIQA a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási kampányra. A Biztosító sajtótájékoztatón számolt be az újdonságokról, többek között a SafeLine assistance biztosításról.

Nem kötelező, hogy sok legyen a kötelező! - hirdeti az UNIQA Biztosító gépjármű-felelősségbiztosítási kampányának mottója, és a társaság ehhez mérten számottevő kedvezményeket és akciókat kínál mind meglévő, mind új ügyfelei részére egyaránt. Az elérhető megtakarítás akár 45 % is lehet!

A Magyarországon két évtizedes biztosítási és kárrendezési tapasztalattal bíró társaság az egész országra kiterjedő értékesítési hálózattal, több mint száz személyes ügyfélszolgálattal és egyszerű internetes díjszámítási és kötési lehetőséggel áll az ügyfelek rendelkezésére.

Most megéri az UNIQA-nál szerződni!

A Biztosító kedvezmények széles tárházát ajánlja új ügyfelei figyelmébe. Az UNIQA 25% azonnali díjkedvezményt kínál a 2010. január elsejei kezdetű szerződések esetén. (A kedvezményt személyautóra vehetik igénybe 30 év feletti nem budapesti és nem Budapest vonzáskörzetében lakó természetes vagy nem természetes személyek.) Ugyancsak 25% engedmény jár casco együttkötéskor. Ráadásul a bónusz-fokozattal rendelkező ügyfelek akár 25 % további extra díjkedvezményt is elérhetnek.

Ezen kívül díjkedvezmény vehető igénybe új vagy finanszírozott autóra, közszolgálati dolgozók számára és banki díjlehíváskor is. A Biztosító a családokra is gondolt; akik több autóval rendelkeznek, vagy 14 éven aluli gyermekük van, családi kedvezményt kapnak.

Az UNIQA díjazza a hűséget - lakásbiztosítást féláron

Az UNIQA vonzó lehetőséget kínál azon kötelező gépjármű- felelősségbiztosítással rendelkező hűséges ügyfelei számára, akik a 2010. évre vonatkozóan is fenntartják szerződésüket. Ha az ügyfél 2010. december 31-ig új lakásbiztosítást köt az UNIQA-nál, és a kötés időpontjában érvényes, díjjal rendezett és 2009-ben már élő kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződéssel rendelkezik, 2010-es lakásbiztosítási díjából 50% kedvezményt kap.

SafeLine: gépjármű-biztosítás, amely életet menthet

Az UNIQA az új generáció biztosítójaként fontos feladatának tekinti, hogy a jutányos díjak mellett egyedi megoldásokat, hozzáadott értéket kínáljon.

"Bízunk abban, hogy ügyfeleink a kampány során a díjak mellett mérlegelik a szolgáltatásokat, és így értékelik azokat az egyedi lehetőségeket, amelyeket ebben az évben vezettünk be gépjármű-biztosításainkban, többek között a SafeLine assistance biztosítást." - emelte ki a sajtó képviselőinek Ertl Pál, az UNIQA Biztosító Igazgatóságának tagja.

Magyarországon példa nélküli innováció a SafeLine assistance biztosítás, amely lehetővé teszi, hogy az ügyfelek vészhelyzet, vagy baleset esetén műszaki, illetve orvosi segítségben részesüljenek közvetlenül a baleset bekövetkezésének helyszínén. A SafeLine assistance biztosítás lelke egy beépített, ütközésérzékelővel ellátott GPS-egység. Nagyobb koccanásnál a berendezés automatikusan működésbe lép és riasztja az asszisztencia központot. A gépkocsiban utazók biztonságát szolgálja az utastérben elhelyezett vészjelző gomb is, amellyel ugyancsak közvetlenül kérhető segítség a Europ Assistance-tól. A GPS-helymeghatározás hatékony segítséget nyújthat az ellopott gépjármű megtalálásához is, jelentősen megkönnyítve ezzel a rendőrség munkáját.

A SafeLine-t választók 15% azonnali kedvezményt kapnak a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási díjból, sőt casco biztosítást is 20% kedvezménnyel köthetnek. Ráadásul a "Pay as you drive" ("Fizess annyit, amennyit vezetsz") elv alapján az UNIQA visszatéríti az évi 10 ezer kilométernél kevesebbet autózó ügyfeleinek az éves kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási díj 10%-át, a casco díjának 5%-át.

További KGFB hírek!

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
Bankmonitor  |  2022. november 30. 07:45
Az elmúlt hónapokban másról sem hallottunk, minthogy a hitelkamatok emelkednek. Ennek meg is volt az...
Holdblog  |  2022. november 30. 05:05
Ebben az epizódban Baráti Ákossal, a Jalsovszky Ügyvédi Iroda vezető ügyvédjével beszélgetek. Fő tém...
MEDIA1  |  2022. november 29. 17:17
Az RTL Magyarország tájékoztatása szerint azért nem készül újabb évad A Séf meg a többiek című széri...
Kiszámoló  |  2022. november 29. 15:02
Először a kormány meghirdetett egy ingyenes napelem-telepítési pályázatot az Unió pénzéből, amit jó...
Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 30. szerda
András, Andor
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?