UNIQA: Nem kötelező, hogy sok legyen a kötelező!

2009. november 2. 14:32

Jelentős díjkedvezményekkel és egyedülálló kiegészítő szolgáltatásokkal készült az UNIQA a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási kampányra. A Biztosító sajtótájékoztatón számolt be az újdonságokról, többek között a SafeLine assistance biztosításról.

Nem kötelező, hogy sok legyen a kötelező! - hirdeti az UNIQA Biztosító gépjármű-felelősségbiztosítási kampányának mottója, és a társaság ehhez mérten számottevő kedvezményeket és akciókat kínál mind meglévő, mind új ügyfelei részére egyaránt. Az elérhető megtakarítás akár 45 % is lehet!

A Magyarországon két évtizedes biztosítási és kárrendezési tapasztalattal bíró társaság az egész országra kiterjedő értékesítési hálózattal, több mint száz személyes ügyfélszolgálattal és egyszerű internetes díjszámítási és kötési lehetőséggel áll az ügyfelek rendelkezésére.

Most megéri az UNIQA-nál szerződni!

A Biztosító kedvezmények széles tárházát ajánlja új ügyfelei figyelmébe. Az UNIQA 25% azonnali díjkedvezményt kínál a 2010. január elsejei kezdetű szerződések esetén. (A kedvezményt személyautóra vehetik igénybe 30 év feletti nem budapesti és nem Budapest vonzáskörzetében lakó természetes vagy nem természetes személyek.) Ugyancsak 25% engedmény jár casco együttkötéskor. Ráadásul a bónusz-fokozattal rendelkező ügyfelek akár 25 % további extra díjkedvezményt is elérhetnek.

Ezen kívül díjkedvezmény vehető igénybe új vagy finanszírozott autóra, közszolgálati dolgozók számára és banki díjlehíváskor is. A Biztosító a családokra is gondolt; akik több autóval rendelkeznek, vagy 14 éven aluli gyermekük van, családi kedvezményt kapnak.

Az UNIQA díjazza a hűséget - lakásbiztosítást féláron

Az UNIQA vonzó lehetőséget kínál azon kötelező gépjármű- felelősségbiztosítással rendelkező hűséges ügyfelei számára, akik a 2010. évre vonatkozóan is fenntartják szerződésüket. Ha az ügyfél 2010. december 31-ig új lakásbiztosítást köt az UNIQA-nál, és a kötés időpontjában érvényes, díjjal rendezett és 2009-ben már élő kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződéssel rendelkezik, 2010-es lakásbiztosítási díjából 50% kedvezményt kap.

SafeLine: gépjármű-biztosítás, amely életet menthet

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Az UNIQA az új generáció biztosítójaként fontos feladatának tekinti, hogy a jutányos díjak mellett egyedi megoldásokat, hozzáadott értéket kínáljon.

"Bízunk abban, hogy ügyfeleink a kampány során a díjak mellett mérlegelik a szolgáltatásokat, és így értékelik azokat az egyedi lehetőségeket, amelyeket ebben az évben vezettünk be gépjármű-biztosításainkban, többek között a SafeLine assistance biztosítást." - emelte ki a sajtó képviselőinek Ertl Pál, az UNIQA Biztosító Igazgatóságának tagja.

Magyarországon példa nélküli innováció a SafeLine assistance biztosítás, amely lehetővé teszi, hogy az ügyfelek vészhelyzet, vagy baleset esetén műszaki, illetve orvosi segítségben részesüljenek közvetlenül a baleset bekövetkezésének helyszínén. A SafeLine assistance biztosítás lelke egy beépített, ütközésérzékelővel ellátott GPS-egység. Nagyobb koccanásnál a berendezés automatikusan működésbe lép és riasztja az asszisztencia központot. A gépkocsiban utazók biztonságát szolgálja az utastérben elhelyezett vészjelző gomb is, amellyel ugyancsak közvetlenül kérhető segítség a Europ Assistance-tól. A GPS-helymeghatározás hatékony segítséget nyújthat az ellopott gépjármű megtalálásához is, jelentősen megkönnyítve ezzel a rendőrség munkáját.

A SafeLine-t választók 15% azonnali kedvezményt kapnak a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási díjból, sőt casco biztosítást is 20% kedvezménnyel köthetnek. Ráadásul a "Pay as you drive" ("Fizess annyit, amennyit vezetsz") elv alapján az UNIQA visszatéríti az évi 10 ezer kilométernél kevesebbet autózó ügyfeleinek az éves kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási díj 10%-át, a casco díjának 5%-át.

További KGFB hírek!

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. június 12. 20:36
Súlyos betegség után élete 69. évében érte őt a halál.
Holdblog  |  2024. június 12. 07:47
Mennyi köze van a jegybanki pénznyomtatásnak az elszálló árakhoz? És ha sok, úgy mikor várhatjuk, ho...
Bankmonitor  |  2024. június 12. 02:17
Meghosszabbítja a kormány a diákhitelekre érvényes kamatstopot. A szabad célú diákhitel kamata a ter...
Kasza Elliott-tal  |  2024. június 11. 20:26
Vettem ma három hullámban a MARA-ból nyitás után, 18,29 az átlagom. Pár napja már 18 dolláron álltam...
A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 13. csütörtök
Antal, Anett
24. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. június 12. 21:45
Pénzcentrum  |  2024. június 12. 21:18
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm