18 °C Budapest
Itt az új VW Golf: 6 millióba se kerül

Itt az új VW Golf: 6 millióba se kerül

2020. szeptember 17. 10:31

A Volkswagen tavaly ősszel leplezte le a nyolcadik generációs Golfot, melynek legolcsóbb alapmodellje idén márciusban 7,59 millió forintos áron debütált Magyarországon. Ezt a 130 lóerős 1,5 literes TSI benzinmotorral, illetve hatfokozatú kéziváltóval szerelt Golf Life-ot jelenleg 7,8 millió forintos áron jegyzik. Érkezett azonban egy újabb belépőszintű kivitel, melynek köszönhetően minden korábbinál olcsóbban lehet új Golfunk. Ez pedig nem más, mint a 16 colos könnyűfém keréktárcsával és LED-es fényszóróval szerelt, Urano-szürke fényezésű Golf Start, mely 5,99 millió forint ellenében egy 110 lóerős 1 literes 3 hengeres benzinmotort és egy hatfokozatú kéziváltót vonultat fel.

Pénzre van szükséged? A Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorának segítségével könnyen megtalálhatod a számodra legkedvezőbb megoldást.

A Golf Start ezenkívül 130 lóerős 1,5 literes 4 hengeres motorral és hatfokozatú kéziváltóval is rendelhető, ez esetben 6,69 millió forinttal lesz vékonyabb a bankszámlánk - írja a hvg. Németországban még gyengébb változatban, egyszerűbb váltóval is rendelhető az új Golf. A 90 lóerős 1 literes 3 hengeres erőforrású, ötfokozatú kéziváltós teljesen fapados modell 19 880 euróba (7,12 millió forint) kerül.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Erre kevesen számítottak: egyre kevesebben veszik a Tokaji Aszút, ez fogy helyette a hazai boltokban

Tokaj-Hegyalján például bárki örökbe fogadhat egy szőlőtőkét, és egy év után, fáradozások nélkül, akár a saját névvel ellátott borát is kézhez veheti.

Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

NAPTÁR
Tovább
2022. október 7. péntek
Amália
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Pénzügyeink 5, 10 vagy 20 év múlva? Új konferencia ad teljes képet.
EZT OLVASTAD MÁR?