17 °C Budapest

Döbbenetes, mennyi pénzt fizetnek a magyarok útdíjra

2019. május 16. 17:01

Havi félmillió ügyféllátogatás, tavaly 58 milliárd forint értékben 835 ezer online vásárlás a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató webes felületein.

Havi átlagot nézve már közel félmillió ügyfél látogat el a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. webes felületeire, ahol egyre többen vesznek e-matricát és fizetnek e-útdíjat is - írják közleményükben.Tavaly 835 ezer alkalommal, 58 milliárd forint összegben fizettek útdíjat ezen a két felületen keresztül, és az így vásárlók száma elképesztő ütemben nő. 2019 eddigi tapasztalatai alapján az emberek számára ingyenes online bankkártyás fizetési csatorna a tavalyihoz képest egyharmadával több autóst és fuvarozót vonz majd idén.

Többek között ezért volt szükség a NÚSZ Zrt. és az online fizetési modult biztosító Simple Pay közötti együttműködés megerősítésére és kiterjesztésére. Az erről szóló megállapodást a felek május 16-án ünnepélyes keretek között írták alá Bartal Tamás, a NÚSZ Zrt. vezérigazgatójának, Csányi Péter, az OTP Bank Nyrt. digitális értékesítésért és fejlesztésekért felelős ügyvezető igazgatójának, valamint Benyó Péter, az OTP Mobil Kft. ügyvezető igazgatójának a jelenlétében.

A Simple Pay több minőségnövelő szolgáltatást kínál: gyorsabb fizetési folyamatot, 24 órás ügyfélszolgálati támogatást, mobiltelefonra optimalizált és 14 nyelven elérhető felületet, meghibásodás esetén másodlagos fizetési módot. A NÚSZ Zrt. az OTP Mobil Kft. partnereként 2019. április 1-től, az állami vállalatok között elsőként vezette be a díjmentes kétszintű ügyfélazonosítást az internetes fizetési visszaélések megakadályozása érdekében.

NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm