5 °C Budapest

Címke: otp optima (20 cikk)

Pénzcentrum | 2019. szeptember 10. 13:35

Sokan már most kiakadtak: így fognak kinézni a jövő munkahelyei

Komoly változás előtt állnak a cégek, aki talpon akar maradni, annak komoly átalakításokra lesz szüksége - de már most vannak ellenzői az újfajta agilis szervezetnek bőven. És nem kifejezetten az idősebb generáció képviselői állnak ellen, hanem sok helyen épp a fiatalok.

MTI | 2012. augusztus 2. 10:02

Nincs jegyed a Szigetre? Nézd élőben az interneten

Élőben közvetíti a jubileumi 20. Szigetet a világ legnagyobb videomegosztó portálja, a YouTube, így a világ bármely pontján, akár mobiltelefonról is követhető lesz az esemény - közölte a Google Magyarország.

Pénzcentrum | 2011. július 20. 17:02

Egyre többen bankolnának okostelefonról

A hazai okostelefon-tulajdonosok harmada, 270 ezer ember nyitott egy kifejezetten erre az eszközre optimalizált internetbanki alkalmazásra - derült ki egy, az OTP Bank megbízásából készített friss felmérésből. A kutatás rávilágít arra is, hogy a megkérdezettek az egyik legfontosabb mobilbanki alkalmazásnak az átutalást tartják.

Pénzcentrum | 2011. május 9. 13:02

Mobilbankolás jelene: mit fejlesztenek a magyarok?

Amerikában már elfogadottak és egyre népszerűbbek a mobilos banki szolgáltatások, itthon sokan még azt sem tudják, hogy bankjuk optimalizált honlapot kínál ehhez. Messze vagyunk attól, hogy okostelefonjainkon intézzük a pénzügyeinket - ez kiderült a bankokhoz intézett körkérdésekből és az Accenture tanulmányából - írja az Index.

Pénzcentrum | 2010. december 15. 11:02

17 bankfiókot zárt be az Erste: itt a hivatalos állásfoglalás

Megküldte hivatalos állásfoglalását az Erste Bank Hungary a bank egyes fiókjainak bezárásával kapcsolatban. Értesüléseink szerint a bank 17 bankfiók bezárására készül, a közleményből azonban kiderül, hogy a fiókbezárások meg is történtek.

Pénzcentrum | 2010. szeptember 8. 18:02

Új dinamikus részvénykezelésű alapok a Budapest Alapkezelőtől

Előre rögzített céldátumra optimalizált befektetési alapot kínál a Budapest Alapkezelő. A TBSZ-re fejlesztett Budapest 2015 Alap valamint az új Budapest Zenit Alapok Alapja jelentősebb tőkeveszteségek elkerülése mellett kifejezetten dinamikus részvénykezelésével kiemelkedő hozamlehetőséget kínál.

Világgazdaság | 2010. június 3. 10:04

Hihetetlen ütemben nő a netbankolók száma

Rekord ütemben növekszik a hazai netbankolók száma: az elmúlt egy évben számos banknál kétszámjegyű volt a növekedés. Lassan azonban telítődő piaccal kell számolniuk a pénzintézeteknek.

Pénzcentrum | 2009. december 8. 09:32

Ötéves bankbetét: bye-bye kamatadó!

2010 januárjától indulhatnak a tartós befektetési szerződések. Az ezeket megkötők kedvezményt kaphatnak a kamat- és árfolyamnyereség-adóból, ha megfelelő időtávon keresztül tárolják számláikon megtakarításaikat.

Pénzcentrum | 2009. július 29. 09:17

OTP Bank: fókuszban az internetes ügyféligények

Új designnal, módosított struktúrával, intelligens oldaltérképpel, megújult keresővel, mobiltelefonra optimalizált, vakok és gyengénlátók számára készült oldalakkal várja az internetes látogatókat az OTP Bank az új honlapján.