21 °C Budapest

Ne lepődj meg, ha mától ezt látod a parkolókban

2019. május 10. 14:31

Immár a dunakeszi Decathlon parkolójában is üzemel elektromos autótöltő. A Mobiliti töltőállomásai ezen kívül a Decathlon áruházak Miskolcon, Dunaújvárosban és Debrecenben található parkolóiban lesznek elérhetők a jövőben.

Az új töltőállomáson így immár összesen négy töltési pont áll az autósok rendelkezésére. A Mobiliti töltőállomásain mindenhol megszűnt a kábel csatlakoztatása utáni automatikus töltés, amely már csak az NKM TöltőPont applikációból kezdeményezhető - írja közleményében a vállalat.

Újra cserélnéd a régi kocsit, de nincs önrész a lízinghez? Autóhitellel most megtakarítás nélkül is megvásárolhatod álmaid autóját. Kattints, és hasonlítsd össze az autóhiteleket!

Az NKM Mobilitás Kft. még tavaly együttműködési keretmegállapodást írt alá a Decathlon áruházak tulajdonosával, a Tízpróba Magyarország Kft.-vel annak érdekében, hogy az országszerte 12 áruházhoz tartozó parkoló területeken 2019 év végétől az ügyfelek igénybe tudják venni a társaság elektromos autótöltő állomásait. Ezen töltőállomások közül a budaörsi, zalaegerszegi, szombathelyi, csömöri, maglódi, győri, székesfehérvári és kecskeméti töltőállomást már átadta a társaság. A keretmegállapodás összesen 26 töltőállomás üzembe helyezéséről szól - írják.

Az cég eddig 76 db nyilvános töltőt és 155 db nyilvános töltési pontot telepített a villanyautósok számára. A Mobiliti 2018 nyarán elindította a 0-24 órában működő telefonos ügyfélszolgálatát, amely segítséget nyújt a villanyautósok számára.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem