2020. július 5. vasárnap Emese, Sarolta

Visszatért a magyarok egyik kedvenc szerencsejátéka: már ezzel is lehet játszani


Május 11-én újraindult a Kincsem+ lóversenyfogadás értékesítése, így az egyre népszerűbb fogadás okos gépi játéka, a Kincsem+ TUTI a megszokott rendszerben és módon zajlik a Szerencsejáték Zrt. hálózatában, azaz újra minden egyes nap elérhető.

A koronavírus-járvány miatt a francia versenyszervező 2020. március közepén felfüggesztette a francia lóversenyfutamok szervezését, amelynek következtében a Kincsem+ játék értékesítése Magyarországon is közel két hónapig szünetelt.

Jó hír, hogy a kényszerpihenőt követően a francia fogadásszervező (PMU) május 11-től - szigorúan zárt kapuk mögött - folytatja a francia versenytereken zajló futamok megrendezését. Ez azt jelenti, hogy az egyre népszerűbb Kincsem+ TUTI gépi játék fogadási lehetősége a megszokott rendszerben és módon újra elérhető a Szerencsejáték Zrt. hálózatában.

A Kincsem+ TUTI játék eddigi legnagyobb magyarországi nyereménye 104 millió forint volt, míg 2019-ben több mint száz játékos nyert minimum 1 millió forintot a TUTI-val. A Kincsem+ nemzetközi szervezésű lóversenyfogadás, amelyet a francia PMU 1989-ben vezetett be. A Kincsem+ játék jelenleg 24 országban érhető el, köztük Magyarországon immár több mint négy éve, 2016 január óta.

Címlapkép: Getty Images

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS