2020. szeptember 30. szerda Jeromos

Kifakadt József, a magyar lottónyertes: igazolta, mégsem kapja meg a pénzt


Hiába fénymásolta le nyertes lottószelvényét, az eredeti példány hiányában továbbra sem fér hozzá 50 millió forintos Eurojackpot-nyereményéhez József. A 63 éves férfi még júliusban nyert az európai szuperlottón, de nyertes szelvényét az Örs vezér téren, a buszon a pénztárcájával együtt ellopták.

Mivel megvan az eredeti szelvényről a lottózóban készült fénymásolatom, azt ígérték, más nem tudja felvenni a pénzt. Viszont addig én sem, amíg nem zárul le a nyomozás. Hogy az hol tart éppen, fogalmam sincs (...) Az ügyvédemmel most azon dolgozunk, hogy végre pont kerüljön az ügy végére

- mondta a Best magazinnak József.

A rendelkezésre álló információk szerint a rendőrség nagy értékű lopás miatt nyomoz, de még senkit sem gyanúsítottak meg. Az esettel kapcsolatban, a bulvárlap megkeresésére. a Szerencsejáték Zrt. mindössze annyit közölt, hogy a "hatósági vizsgálat folyamatban van, annak lezárultáig nem áll módunkban további tájékoztatást adni."

"Lenne mire költenem a milliókat. (...) A ház, amit kinéztem, a munkahelyem közelében van. (...) Próbálok türelmes lenni, de szívem szerint már nagyon elköltöznék" - mondta József, aki egyelőre egy XVIII. kerületi, egyszobás házrészben húzza meg magát. József azt is hozzátette, többen kértek már tőle a nyereményből, de akadnak olyanok is, akik szerint csak kitalálta az egészet.

Kérdezem én, minek találnék ki ilyet? Attól egy percig sem lesz jobb nekem

- válaszolta a negatív véleményekre.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Kenterbe vágják a világot a magyar IT-sek: de hol vannak még a nyugati fizetések!
A koronavírus-járvány nyomában bizonyos szakmák poziciók, ha ideiglenesen is, de háttérbe szorultak,


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Öngondoskodás 2020

Befektetés, vagyon, megtakarítás

Portfolio Private Health Forum 2020

A koronavírus és a magánegészségügy

Budapest Economic Forum 2020

A magyar gazdasági csúcstalálkozó