22 °C Budapest
woman hand hold shopping cart with Abstract blur supermarket aisle background

Dr. Kozák Tamás váltja Vámos Györgyöt az OKSZ főtitkári pozíciójában

2024. március 11. 11:34

Dr. Kozák Tamás közgazdász váltja március 23-tól Vámos Györgyöt az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkári pozíciójában - tudtatta közleményében a szervezet. Dr. Kozák Tamás első szakmai előadását, mint az OKSZ főtitkára, a Pénzcentrum által szervezett RETAIL DAY 2024 konferencián tartja április 11-én.

Dr. Kozák Tamás közgazdász váltja Vámos Györgyöt az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) főtitkári pozíciójában március 23-tól - tudatta a szervezet. Hozzátették, az új főtitkár szakmai pályafutása során több szállal is kapcsolódott a kereskedelemhez: korábban államigazgatási köztisztviselőként vett részt több, a kereskedelmi szektort érintő jogszabály, például az új kereskedelmi törvény előkészítésében. Az üzleti szféra különböző területein töltött be közép-, illetve felsővezetői tisztséget, jelenleg egyetemi oktatóként vesz részt a kereskedelmi ismeretek felsőszintű átadásában.

A Magyar Közgazdasági Társaság Kereskedelmi Szekciójának elnökeként pedig a tudomány és a gyakorlati tudás ötvözésére törekszik és a kereskedelmi ágazat kitüntetett szereplőivel folyamatosan együttműködik. Az OKSZ a főtitkárváltás hírével egyidőben közölte azt is, hogy Dr. Kozák Tamás aktív közreműködésével a szervezet megújul. Elmondásuk szerint azért fognak dolgozni, hogy olyan szabályozási környezetben működhessenek a kereskedelmi vállalkozások, amely hosszabb távon is biztosítja a kiszámítható működési környezetet számukra.

Dr. Kozák Tamás előadóként részt vesz a Pénzcentrum és a Portfolio által közösen szervezett, április 11-én megrendezésre kerülő RETAIL DAY 2024 konferencián. Ha nem akarsz lemaradni arról, hogyan képzeli a szervezet jövőjét, illetve hogyan látja a kiskereskedelmi szektor helyzetét a szakember, akkor regisztrálj még ma!

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 28. 16:06
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem