22 °C Budapest
Pescara, Italy - August 29, 2012: Ikea is the worlds largest retailer of home furnishings. people walking in the pass of car parking in front the IKEA sign in the store of Pescara, Abruzzo, Italy.

Megtudtuk, 20-50%-os akciót élesített az IKEA: ezek a bónusznapok, így kell érvényesíteni

2024. február 14. 12:02

Többhónapos akciót élesített az IKEA - szúrta ki a Pénzcentrum. A bútorlánc kérdésünkre megerősítette, hogy a klubkártyával rendelkezők péntekenként egy előre meghatározott termékkörből 20-50 százalékos kedvezményt kapnak. Emellett Family és Business kártyával rendelkezők az áruházak éttermeiben féláron vásárolhatnak főételeket.

Komoly pénteki akciót hirdet az IKEA, legalábbis erre enged következtetni a "A „Végre péntek!” aktivitás feltételei: 20% és 50% kedvezmény meghatározott IKEA termékekre" - című pont, amely a napokban jelent meg a bútorlánc honlapján, az általános szerződési feltételek menüpont alatt. A Pénzcentrum megkereste az áruházláncot, hogy pontosan mit is takar ez a promóció, és ki veheti igénybe a kedvezményeket.

Válaszában az IKEA megerősítette, hogy június 30-ig a Family vagy az IKEA for Business kártyák tulajdonosai péntekenként minden héten egyedi ajánlatokkal találkozhatnak az áruházakban. Egyes lakberendezési kiegészítőket – melyek kínálata áruházanként eltérő lehet – 50% kedvezménnyel vásárolhatnak meg, míg az előre meghatározott termékkategóriák összes termékére 20% kedvezményt kapnak. Emellett közölték, hogy június végéig minden pénteken féláron vehetnek főételeket a fent említett kártyával rendelkező vásárlók az összes magyarországi áruház éttermében – az ajánlat minden főételre, a köretekre és a gyermekfőételekre is vonatkozik helyben fogyasztás esetén.

A kedvezménnyel a vásárlók akkor tudnak élni, ha fizetésnél a kártyát plasztik vagy QR-kód formában bemutatják, és magyarországi, érvényes, aktív regisztrációval rendelkeznek

- hívták fel a figyelmet. Hozzátették tagság érvényességét több módon is lehet ellenőrizni, például weboldalon a profilba való sikeres bejelentkezés által, illetve az ügyfélszolgálatán keresztül.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. június 25. kedd
Vilmos
26. hét
Június 25.
Vitiligo világnapja
Június 25.
Barlangok napja
Június 25.
Tengerész világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem