7 °C Budapest
Pescara, Italy - August 29, 2012: Ikea is the worlds largest retailer of home furnishings. people walking in the pass of car parking in front the IKEA sign in the store of Pescara, Abruzzo, Italy.

Veszélyes termékeket hívnak vissza az IKEA-ból: óvatosan, ha ilyeneket vettél

2022. december 21. 08:31

Az Almondy visszahív egy meghatározott mennyiséget a 400 g-os Almondy Daim Mandulatortából, mivel az egyik tortában egy fémtárgyat találtak. Az IKEA pedig visszahívja ODGER forgószékeinek egy részét esés és sérülés veszélye miatt.

Az IKEA visszahívja a saját gyártású és forgalmazású 2221 előtti és a 2221 dátumbélyegzővel ellátott antracitszínű ODGER forgószéket esés és sérülés veszélye miatt – közölték szerdán a honlapjukon.

A termék neve és dátumbélyegzője az ülés alatt található, a szék anyagába beleütve. A 22 évet, a 21 a gyártás hetét jelöli. A vásárlókat arra kérik, hogy az érintett székeket vigyék vissza az áruházakba, ahol visszakapják a szék teljes vételárát, nyugta és számla nélkül is.

Az Almondy is visszhívja egy termékét a svéd hálózat üzleteiből. az IKEA által forgalmazott, L2140 tételkóddal és 2023. 11. 18. minőségmegőrzési dátummal rendelkező a 400 g-os Almondy Daim Mandulatortákat. A visszahívás kizárólag az említett tételkóddal és minőségmegőrzési dátummal rendelkező termékekre vonatkozik. Azok, akik visszaviszik a tortát, a vevőszolgálaton tudják visszakérni az árát.

 

 

 

 

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 8,54 százalékos THM-el, és havi 129 100 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 9,12% a THM; a Raiffeisen Banknál 9,37%; az MKB Banknál 9,4%,  a Takarékbanknál pedig 9,53%; míg az UniCredit Banknál 9,7%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni az OTP Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

 

 

 

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 2. csütörtök
Karolina, Aida
5. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?