Címke: ikea panasz (20 cikk)

Mr. Lájk | 2017. július 19. 18:02

Tényleg ezt adják a rákos betegeknek a magyar kórházban?

Sokszor hallani arról, hogy milyen ételeket adnak a magyar kórházakban, és jellemzően több panaszt hallani, mint elégedett hangot. Ezúttal egy rákos beteg ebédjéről készült kép került napvilágra. Te szívesen ennél belőle?

Pénzcentrum | 2011. október 16. 18:47

Nesze neked szocpol, ezek a lakásvásárlás buktatói - a hét hírei

Rengeteg izgalmas témával foglalkoztunk az év 41. hetén is, azonban kétség kívül a hét legnagyobb eseménye a kamattámogatott hitelek és a scocpol rendszer felélesztése volt, melyet Orbán Viktor miniszterelnök és Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter jelentettek be a hét közepén. E mellett részlekkel is szolgáltunk a 2012-es adótörvény módosításokkal kpacsolatban, melyeket szintén ezen a héten tártak a nagyérdemű elé. Természetesen számos színes témával foglalkoztunk még; így például felhívtuk a figyelmet a lakásvásárlás buktatóira és elkalauzoltuk olvasóinkat a legújabb pesti plázába is, mely pénteken nyitotta meg kapuit. Ezen kívül megismertettük olvasóinkkal az Aldi és a a Lidl milliárdosainak titokzatos világát is, s rámutattunk arra, hogy egy új törvényjavaslat a pornográf tartalmú kiadványok, és szolgáltatások megadóztatásával növelné a büdzsét. Ezek a hét legfontosabb hírei a Pénzcentrum.hu-n; a teljes cikk elolvasásához kattints a címekre.

Nagy Bálint | 2011. január 25. 04:44

Mennyiből újíthatod fel a konyhát? Számoljunk!

Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki konyhafelújításra adja a fejét. A lakás egyik legfrekventáltabb helyiségének átalakítása ugyanis a lakás bármely más helyiségénél több pénzt emészthet fel. A Pénzcentrum.hu most arra kereste a választ, hogy mennyiből valósítható meg egy ingatlantulajdonos számára egy konyha teljes renoválása.

Pénzcentrum | 2010. január 26. 04:33

Auchan vagy IKEA: honnan menekülnek a magyar vevők?

A magyar vásárlók szerint nyoma sincs a recesszió végének. A KSH legfrissebb adatai szerint ugyanis novemberben sem szakadt meg a lakossági vásárlókedv töretlen csökkenése, egyértelműen visszaestek a kiskereskedelmi eladások.

Pénzcentrum | 2009. augusztus 3. 10:02

IKEA-botrány: megalázták a kisgyermekes anyát

Felháborító eset történt egy Brooklyn-i IKEA-ban. A vásárlókra közismerten nagy figyelmet fordító üzletlánc boltjában ugyanis megalázó helyzetbe hoztak egy szoptató anyát.

Pénzcentrum | 2008. június 17. 17:07

Veszélyes lámpa az IKEA-ban - visszakapod a teljes árát

A Svéd Nemzeti Villamosságbiztonsági Testület (The Swedish National Electricity Safety Board) vizsgálata alapján nem kizárt, hogy a lámpa felépítése túlmelegedést okozhat. Bár az IKEA-hoz eddig semmilyen, a FEMTON szpotlámpa túlmelegedésével kapcsolatos vásárlói panasz nem érkezett, a vásárlók biztonságának kiemelt fontossága miatt az IKEA elővigyázatossági okokból bevonja az érintett terméket.

Pénzcentrum | 2004. február 12. 09:07

Meglepődtünk: van, aki a rossz ingatlanpiaci helyzetre panaszkodik

A Domus gyorsjelentéséből megtudhatjuk, hogy bizony csökkent az átadott új lakások száma az első háromnegyedévben 2.1%-kal csökkent, s így a társaság értékesítési volumene is visszaesett 3%-kal az erős konkurencia mellett. Felmerül bennünk a kérdés, hogy a lakás hitelállomány extrém növekedése, a használt lakások forgalmának bővülése mellett vajon nem a Domus stratégiájával, üzletpolitikájával

Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem