Man Riding E Bike Bicycle In City. Electric Bike In Summer

Lehet még bőven kapni ingyenpénzt ezekre a járművekre: bolond az a magyar, aki nem él vele

2022. augusztus 18. 20:28

Még 140 millió forint pedelec és 109 millió forint e-cargo támogatásra lehet pályázni - közölte az ügynökség.

Friss Facebook-posztjában arra hívja fel a figyelmet a HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. hogy még 140 millió forint pedelec és 109 millió forint e-cargo támogatásra lehet pályázni. Mint írták, A PEDELEC-2022 pályázatuk 1 milliárd forintos keretéből 860 millió forintra érkezett 6204 pályázat, így 140 millió forint támogatásra lehet még pályázni. Az elektromos rásegítésű teherszállító kerékpárok pályázatának 400 millió forintos keretéből 291 millió forintra érkezett 144 pályázat 244 e-cargo kerékpárra, így itt 109 millió forint áll még rendelkezésre.

Összesen 3011 nyomatékszenzoros és 3193 pedálszenzoros pedelec-kerékpárra érkezett pályázat. A pályázatértékelési folyamatban eddig 5774 pályázat kapott megfelelt minősítést, ezeket összesen 800 millió forint támogatásra adták be. Pályázatunkon a biciklik bruttó vételárának fele, de hajtási rendszertől függően legfeljebb 100 ezer, illetve 180 ezer forint összegű támogatás nyerhető el. Az elektromos rásegítésű kerékpárok beszerzésére 2023. április 14-ig, vagy a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig folyamatosan lehet pályázni.

Az elektromos rásegítésű teherszállító kerékpárok beszerzésére kiírt pályázat értékelési folyamatában 127 pályázó összesen 221 e-cargo kerékpárja, 271 millió forint értékben kapott megfelelt minősítést. A magyarországi egyéni vállalkozók egy, a gazdasági társaságok, civil szervezetek, egyesületek, egyházi szervezetek és önkormányzatok maximum öt e-cargot szerezhetnek be utófinanszírozott támogatással. Egy kerékpárra legfeljebb 500 ezer forint lehet a támogatás összege.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 1. szombat
Malvin
39. hét
Október 1.
A zene világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?