12 °C Budapest
Close-up shot of female hand putting a red bell pepper into a mesh grocery bag. Shopping with eco-friendly shopping bag for a sustainable lifestyle.

Visszatér a vasárnapi boltzár: így változik a boltok nyitvatartása a hosszú hétvégén

2022. június 2. 19:01

Újabb három napos hétvége lesz szombaton, vasárnap és hétfőn, ugyanis itt a pünkösdi ünnep. Nagyon oda kell most figyelni, hogyan vásárolunk és mikor, mert lehet, hogy a megszokott időben zárva lesz kedvenc boltunk. Összegyűjtöttük az áruházak hétvégi nyitvatartását.

Június 4. és 6. között három napos hétvége lesz, ami befolyásolja a boltok, hipermarketek nyitvatartását. A hétfő ráadásul munkaszüneti nap is lesz, így duplán érdemes figyelni!

Az Auchan nyitvatartása

Az Auchan áruházai szombaton 6-20, 6-21 és 7-21-es rendben lesznek nyitva, áruháztól függően. Vasárnap és hétfőn ezek a hipermarketek ZÁRVA lesznek. Kedden azonban már a megszokott módon, szintén 6-20, 6-21 és 7-21-es rendben várják a vásárlókat.

A TESCO nyitvatartása

A Tesco Extra, Tesco hipermarketek, és szupermarket szombaton általában kielncig, fél 10-ig lesznek nyitva. Vasárnap és hétfőn ezek a boltok is zárva lesznek.

Kicsit más a helyzet a Tesco Expressz üzlettek, itt van olyan bolt, amely este tizenegyig is nyitva tart szombaton, de jellemzően 21, 22 óra körül zárnak. Vasárnap és hétfőn a Tesco Expressz boltok is zárva tartanak.

CBA és Príma üzletek

Szombaton átlagosan délután kettőig tartanak majd nyitva a CBA, illetve a Príma üzletek. A két ünnepnapon azonban, tehát vasárnap és hétfőn ők is zárva lesznek, de kedden már a megszokott rendben várják a vásárlókat.

Az ALDI nyitvatartása

Az ALDI üzletei szombaton - áruháztól függően - reggel fél hét és este kilenc közötti nyitvatartási rendben lesznek elérhetők. Vasárnap és hétfőn viszont ezek az ületek is ZÁRVA lesznek, kedden azonban a szokott rendben várják a vásárlókat.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A LIDL nyitvatartása

A Lidl szombaton fél héttől este tízig tart nyitva, vasárnap és hétfőn nem nyitnak ki. Kedden azonban szintén a szokásos rendben nyitnak ki.

Így lesz nyitva a SPAR és INTERSPAR

A SPAR és INTERSPAR üzletei szombaton fél héttől tízig tartanak nyitva, persze érdemes megnézni a hozzánk legközelebb eső bolt nyitvatartási rendjét. Vasárnap és hétfőn ők is zárva lesznek, de kedden már újra a szokott rendben üzemelnek.

A Penny Market nyitvatartása

A pünkösdi ünnepet megelőző szombaton a Penny Market üzletei - attól függ persze, hol mi a megszokott - reggel hattól este kilencig lesznek nyitva. Az többi bolthoz hasonlóan vasárnap és hétfőn ők sem nyitnak ki, de kedden már újra felkershetjük őket, a szokott módon nyitnak ki ismét.

A METRO nyitvatartása

A METRO áruházak szombaton a szokásos nyitvatartási rend szerint lesznek elérhetőek, vasárnap és hétfőn viszont ZÁRVA lesznek.

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Megvan a válasz a brutális piadrágulásra? Ez az ital lehet a magyarok új kedvence

Az üzletek beszámolói alapján a kereslet elmarad még a járvány előtti időszaktól, azonban a melegnek hála lényegesen több alkoholos ital fogyott, mint az előző évben.

NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 26. hétfő
Jusztina
39. hét
Szeptember 26.
Az európai nyelvek napja
Szeptember 26.
A tiszta hegyek napja
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. szeptember 25. 16:07