6 °C Budapest
Itt a Kifli.hu nagy bejelentése: ez több mint 150 ezer magyar bevásárlását érintheti

Itt a Kifli.hu nagy bejelentése: ez több mint 150 ezer magyar bevásárlását érintheti

2021. augusztus 25. 14:32

Új területek felé terjeszkedik a Kifli.hu - már Budapest agglomerációjában is lehet házhoz rendelni a termékeket. A bővülést raktáruk növelésével, és egy új pékség kialakításával is támogatják.

Így jelenleg több mint 5000 négyzetkilométer a kézbesítési terület, összesen 75 települést tartalmaz a budapesti kerületekkel együtt.

A kibővített szállítási területek a következőképpen alakulnak: Észak-Buda területén Csobánka, Pilisvörösvár, Pilisszentiván és Szentendre, Észak-Pesten Göd és Csomád. Budaörsön Telki, Budajenő és Páty. Dél-Pesten Tököl, Ócsa, Isaszeg, Szigethalom, Taksony, Alsónémedi és Üllő. 

Továbbá a Balaton körüli szállítási zónák is bővültek Aszófő, Balatonfőkajár, Balatonszabadi és Balatonföldvár településekkel.

Meghallgatjuk ügyfeleink kéréseit, ezért a lehető legnagyobb mértékben kibővítettük a szállítási területünket minden irányban, amely számukra fontos Budapest környékén. Nem állunk meg itt

- nyilatkozta Klekner Peter, a Kifli.hu ügyvezető igazgatója. A jelenleg is zajló fejlesztésekkel 4500-ról 9000 négyzetméterre növekszik a raktár mérete, várhatóan szeptember első felében érve el a maximális kapacitást. A nagyobb méret, szélesebb termékskálát is jelent, ami 12000 árucikkről 15000-re bővül az elkövetkező hetek során, melyek közül több, mint 1500 termék a vásárlói kérések alapján kerül a kínálatba. A vásárlóknak elég egy egyszerű, a honlapon felugró ablakba beírni annak a terméknek a  nevét, amit szívesen látnának a kínálatban, és Szabó Réka kereskedelmi igazgató és csapata rövid időn belül készletre veszi azt.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 8,54 százalékos THM-el, és havi 129 100 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 9,12% a THM; a Raiffeisen Banknál 9,37%; az MKB Banknál 9,4%,  a Takarékbanknál pedig 9,53%; míg az UniCredit Banknál 9,7%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni az OTP Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A raktár mellett saját pékséget is nyitnak, ami működését 8-10 különböző péktermékkel fogja megkezdeni szeptember folyamán.

"A célunk az, hogy minden nap, amikor nyitva tartunk, friss péksüteményeket kínáljunk a vásárlóinknak. Ezt teszi lehetővé a saját pékségünk, ahonnan vásárlóink szeptembertől tudnak majd rendelni.” - tette hozzá Klekner Peter.

Címlapkép forrása: Kifli.hu

NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 31. kedd
Marcella
5. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?