27 °C Budapest
Watermelon in a field at evening time. summer time.

Új programot indít a Kifli: bárhonnan ott lehet a vevőknél a friss magyar zöldség, gyümölcs már aznap

2021. június 8. 10:43

Új kis- és középtermelőket támogató programot indít a Kifli – jelentette be a cég a június 8-i sajtóeseményén.

Új kis- és középtermelőket támogató programot indít a Kifli – jelentette be a cég a június 8-i sajtóeseményén. „Fő célunk, hogy a kistermelőket láthatóvá tegyük, ez a küldetésünk egyik alap része” – mondta el a sajtóeseményen Peter Klekner, a kifli.hu ügyvezető igazgatója.

A beszámolók alapján a program a következő területeken indul: jövőbeli termés és kölcsönös mennyiségtermelés, azonnali kifizetés, előre fizetés a termelésnek, márkafejlesztés, kommunikáció, csomagolás és logisztika.

Hogyan tudnak a termelők csatlakozni?

Nem eltitkolt célunk, hogy a vásárlók friss és hazai termékeket fogyasszanak

- mondta el a Kifli sajtótájékoztatóján Szabó Réka, kifli.hu kereskedelmi igazgatója. A vezető elmondta azt is, hogy az együttműködésnek 4 fő alappillére van:

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

  • 3 napon belüli fizetés (garancia, együttműködés a Roger pénzintézettel)
  • akár 500 000 forintos marketing támogatás (edukáció is)
  • logisztikai támogatás
  • adminisztrációs terhek levétele

Hogyan ér a vásárlókhoz a friss termék?

Kovács Zoltán, békés megyei dinnyetermelő a sajtóeseményen elmondta, reggel amit betakarít gyümölcsöt, az 8-9 órán belül már a vevőknél lehet. A sajtóeseményen a FruitVeB is képviseltette magát, a szakértő elmondta, a 3 napon beüli fizetési garancia jó hír lehet a kistermelőknek, akik sokszor nem tudnak 30-60-90 napot várakozni a kifizetésekre.

Szabó Réka, a vállalat kereskedelmi igazgatója beszélt arról is, hogy a gyümölcs, zöldség értékesítésük 45 százaléka származik hazai forrásból, de a céljuk az, hogy ez növekedjenek. A vállalat egyébként több mint 400 termelővel dolgozik együtt Magyarországon.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 15. kedd
Jolán, Vid
24. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?