24 °C Budapest
Corby, U.K, 19 March 2019 - A long row of shopping trolleys carts at Asda Shop, outside of a large supermarket. Shopping.

Itt a Lidl bejelentése: eddig még nem látott akciókat vezetnek be Magyarországon

2021. május 18. 15:30

Elindul a Lidl Plus, a Lidl Magyarország új digitális hűségprogramja. A mobilalkalmazás nem csak extra vásárlási előnyökhöz és kedvezményekhez juttatja a vásárlókat, de számos olyan hasznos funkciót is tartalmaz, mint a digitális nyugta, vagy a boltkereső, ami megmutatja, melyik Lidl áruház van nyitva hozzánk legközelebb.

Az áruházlánc legújabb innovációja a Lidl Plus, amely a Lidl közleménye szerint hazánkban az első, kizárólag digitális hűségprogram és különlegessége, hogy a használatához nincs szükség hagyományos műanyag kártyára. Az ingyenes applikáció letöltésével a regisztrációt követően elérhetővé váló digitális hűségkártya és egyéb szolgáltatások az áruházlánc szerint megkönnyítik és leegyszerűsítik a bevásárlást, miközben segítenek a spórolásban is. A kedvezmények május 20-tól vehetők igénybe.

Kuponok és nyereménykártya

A diszkontlánc új hűségprogramaja minden alkalommal kizárólagos kedvezményt nyújt azoknak a vásárlóknak, akik fizetéskor leolvassák digitális hűségkártyájukat a pénztárnál - írják.

Mindezeken felül egyedülálló módon, a vásárlások után járó digitális kaparós nyereménykártyákkal további kedvezményeket nyerhetnek.

Az alkalmazás egyébként nem csak a Lidl áruházakban használható. A vállalat partnerei által biztosított ajánlatok további kedvezményeket nyújtanak a Lidl Plus felhasználók számára, a mindennapi szükségletektől kezdve egészen a szezonális kényeztetésekig.

Amennyiben kíváncsi vagy az áruházláncok aktuális akciós ajánlataira, keresd fel a Pénzcentrum Akciós újságok mellékletét. KATT!

Extra digitális funkciók és szolgáltatások

Az applikációnak köszönhetően a heti akciós újság digitális változatán túl elérhető az boltkereső funkció is, mellyel a vásárlók könnyedén megtalálhatják a legközelebbi Lidl áruházat, annak pontos nyitva tartásával.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A menüpontok között megtalálható a vásárlási összesítő is, amely tartalmazza a beváltott kuponokat és a megtakarítás összegét, illetve a felhasználók minden vásárlásuk után megkapják nyugtáik digitális másolatait, amellyel könnyedén nyomonkövethetik saját költéseiket.

A Lidl Plus, Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője szerintnem klasszikus vásárlói hűségprogram, hanem egy olyan dinamikus  platform, amely számos egyéb előnyt kínál vásárlóik számára. Az Android, iOS és Huawei rendszereken elérhető applikáció országszerte a hálózat minden áruházában használható, illetve külföldön is, ahol már elérhető a Lidl Plus szolgáltatás.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 15. kedd
Jolán, Vid
24. hét
Ajánlatunk
  • Vedd fel a harcot! (x)

    Több levegő, kevesebb parlagfű! Kezdődik a parlagfű szezonja. A parlagfű irtása mindannyiunk közös érdeke.

KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?