11 °C Budapest
In Supermarket looking a woman at colorful goods. Blurred.

Fontos változás a Rossmann webshopjában: elindult a napon belüli házhoz szállítás

2021. április 27. 12:59

Már elérhető az időablakos Rossmann futárszolgáltatás - értesült a Pénzcentrum. Így akár adott napon leadott rendeléseket is kiszállít a drogérialánc Budapest területén.

Újabb szolgáltatással könnyíti meg vásárlói életét a Rossmann, a budapesti címeken elérhető Rossmann futár akár a rendelés napján kiszállítja az összeállított csomagot. A biztonságos, érintkezésmentesen is igényelhető szállítás 15 000 forintos rendelés felett ingyenes.

A Rossmann futárszolgáltatás az online vásárlások alkalmával vehető igénybe, ha a kért kiszállítási cím budapesti. A délelőtt 11 óráig leadott rendeléseket, akár már a rendelés napján kézhez kaphatja a vásárló, az este 7-ig leadott rendelések pedig már másnap reggelre várhatók.

A drogérialánc csapata többféle szállítási idősávval este 9-ig biztosítja a kényelmes szállítást, amely 15 000 forint feletti rendelés esetén ingyenes. Igény szerint egy-, két-, három- és négyórás kiszállítási időablakot is lehet választani, a rendelés alkalmával a futárnak küldött üzenetben pedig azt is jelezhetjük, ha érintkezésmentesen szeretnénk igénybe venni a szolgáltatást.

A kiszállítás napjának reggelén a Rossmann sms-ben és e-mailben is emlékeztet a szállításra és annak választott időpontjára, érkezése előtt pedig a futár telefonon is jelentkezik. A megrendelt termékeket – figyelve a környezetvédelemre – papírszatyorban kapja meg a vásárlóhoz.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

A saját kutatásainkból azt láttuk, hogy a drogéria szegmensben igenis szükség van az időablakos házhozszállítás szolgáltatásra, ami, ha belegondolunk teljesen érthető: nagyon sokan otthonról dolgozunk a mai napig is, mégsem érünk rá egész nap várni a futárt, és 1-3 napot készenlétben várni az átvételre

– érvelt Fürjes Ádám, a Rossmann Magyarország Kft. online marketing csoportvezetője.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 7. péntek
Gizella
18. hét
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?