14 °C Budapest

Giganyeremény vár a magyarokra: ennyit kaszálhatsz hétvégén az Ötöslottón

2020. október 15. 20:32

Tovább emelkedett az Ötöslottó várható főnyereménye, hiszen 12 hét halmozódás után most 2,48 milliárd forint a jackpot összege. Ráadásul az október 12-25. közötti időszakban játszók különsorsoláson is részt vehetnek.

Az Ötöslottó korábbi sorsolásait vizsgálva kiderül, hogy ugyan az októberi hónap ritkán hoz szerencsét - hiszen legutóbb közel 5 éve, 2015-ben volt telitalálat az év ezen időszakában - viszont a játék történetének 13. legnagyobb nyereménye (2,189 milliárd forint) éppen ehhez a hónaphoz kapcsolódik, amely minden bizonnyal örökre emlékezetes marad a szerencsés nyertes számára.

Az e heti közel 2,5 milliárd forintos várható főnyeremény mellett azonban további fontos információ, hogy az október 12-25. közötti Ötöslottó különsorsolásos akcióban is részt vehetnek a játékosok. A heti nyeremények sorsolásán való részvételhez nem kell mást tenni, mint egy szelvényen minimum 1800 forint értékben játszani bármely játékmódban (értékesítőhelyen, interneten, SMS-ben/Okoslottó mobilalkalmazással vagy ATM-en), regisztrálni az akcióba a Szerencsejáték Zrt. honlapján belül az akció aloldalán, majd belépést követően feltölteni az akció feltételeinek megfelelő Ötöslottó játék egyedi azonosító számát.

Az extra nyeremény, a vadonatúj Audi A5 Sportback autó akció végi sorsolásán való részvételhez egy szelvényen legalább 3000 forint értékű Ötöslottó játékot kell játszani és annak azonosító számát feltölteni. (Az akció részletei megtalálhatók a Szerencsejáték Zrt. honlapján.)

A SzerencseSzombat e heti házigazdái ezúttal a látássérültek október 15-i nemzetközi napjáról és a fehér bot nemzetközi világnapjáról beszélgetnek Agárdi Szilvia látássérült énekessel, aki már-már divatkiegészítőként használja fehér botját, hogy megszabadítsa stigmájától a mindennapi kellékét.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az előadónő mellett a műsor sztárvendége Veréb Tamás színész-énekes lesz, aki 2016-ban a Sztárban sztár című műsor 4. évadának nyerteseként vált országosan ismertté. Nevéhez olyan közönségkedvenc dalok fűződnek, mint a 2017-es úszó-világbajnokság hivatalos dala, a We Are The Water, az Éjszakai járat vagy a Pillangóhatás.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső ÖTÖSLOTTÓ aloldalunkon

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem