7 °C Budapest

Így lehetsz a kanapéról is milliárdos: a vírus sem gátolhat meg

2020. március 25. 15:15

Az Ötöslottó főnyereménye soha nem látott nagyságokba emelkedett, így az ország kedvenc lottójátékával közel 6,5 milliárd forintot lehet nyerni a hétvégén. A járványügyi helyzet alatt érdemes otthonról, a Szerencsejáték Zrt. digitális megoldásait kihasználva fogadni. Az Ötöslottóra virtuális lottószelvényeket a társaság weboldalán, az Okoslottó nevű mobilalkalmazáson keresztül, illetve SMS-ben is egyszerűen, gyorsan, bárhol és bármikor fel lehet adni.

Soha nem látott szinten van Magyarország kedvenc lottójátékának jackpotja, az e heti várható főnyeremény 6,424 milliárd forint. Minden idők legnagyobb megnyerhető összege 38 hete halmozódik, így ha valakinek sikerül telitalálatot elérni, az összeg mellett a halmozódási idő is rekordot dönt. 5 milliárd feletti főnyereményt eddig mindössze két alkalommal, 2003-ban (5,092 milliárd forint) és 2015-ben (5,049 milliárd forint) lehetett nyerni az Ötöslottón, mindkét esetben 37 hétig gyűlt a jackpot.

A lelkes ikszelők között egyre népszerűbb a digitális térben megtett fogadás, a Szerencsejáték Zrt. adatai szerint átlagosan 350 ezren játszanak ezen fogadási formák egyikével. A digitálisan lottózók közül legtöbben (63%) a Szerencsejáték Zrt. weboldalát részesítik előnyben, de sokan fogadnak a mobilszolgáltatókon keresztül telefonszámlájuk terhére SMS-Lottón keresztül (37%), vagy az Okoslottó alkalmazással, hiszen így sorban állás nélkül, gyorsan, kényelmesen és biztonságosan választhatják ki kedvenc számaikat, és ehhez még a lakásból sem kell kilépniük.

A digitális játékformák számos előnyt tartogatnak a játékosoknak: amellett, hogy gyorsan és egyszerűen használhatóak, a kisnyeremények utalása belső egyenlegre vagy a játékos által megadott bankszámlára megtörténik és nincs elfelejtett játék vagy fogadás, ugyanis nyeremény esetén a játékosok SMS-ben vagy e-mailben értesítést kapnak.

A nemzeti lottótársaság társadalmi felelősségvállalása jegyében kiemelt hangsúlyt fektet a játékfüggőség kutatására, megelőzésére és - különböző hazai szakmai szervezetekkel együttműködve - kezelésére egyaránt. Éppen ezért a mostani kiemelt halmozódási időszak alatt is felhívja a játékosok figyelmét a felelős játék fontosságára, annak érdekében, hogy "a játék valóban játék maradjon".

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső ÖTÖSLOTTÓ aloldalunkon

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem