18 °C Budapest
Itt a bejelentés: mostantól házhoz is szállít a magyarok egyik kedvenc étteremlánca

Itt a bejelentés: mostantól házhoz is szállít a magyarok egyik kedvenc étteremlánca

2019. szeptember 4. 19:05

Hét éve működik Budapesten a padthai wokbar és jelenleg hét étteremmel vannak jelen a fővárosban, most pedig fogyasztói nyomásra tovább szélesítik szolgáltatásukat. A Wolttal együttműködve elindult a padthai házhozszállítás. A magyar tulajdonban lévő étteremlánc egy ideje tervezte a szolgáltatás bővülését.

Nem indult volna el a padthai wokbar házhozszállítása, ha ezt a vásárlók nem kérték volna tömegével az elmúlt években. 

Sokáig elzárkóztunk a házhozszállítástól, de aztán a vásárlói igényeket figyelembe véve, illetve a rendszeresen érkező visszajelzések alapján éreztük, hogy érdemes lenne elindítanunk a padthai házhozszállítását. Azonban kizárólag a profit reményében nem szerettük volna megtenni ezt a lépést. Alapelvünk, hogy minden vásárló frissen, a legjobb minőségben kapja meg az ételt és ahhoz, hogy ezt a kiszállított fogások kapcsán is biztosítani tudjuk, várnunk kellett a megfelelő partnerre. Végül megtaláltuk a Woltot, akik azt a minőséget és színvonalat képviselik ebben az üzletágban, mint mi

 - mondta el padthai wokbar társalapítója, Kanóczky Máté, aki óriási mérföldkőnek tartja az étteremlánc életében a házhozszállítás elindítását.

Minőség-ellenőrzés a legmagasabb fokon

Az első körben csak tesztüzemmel működő szolgáltatás már augusztus vége óta elérhető, azonban az első két hetet arra szánták, hogy a vásárlói vélemények alapján alakítsanak a rendszer működésén. Kanóczky elmondta, hogy az első időszakban fokozottan figyelik a felhasználók visszajelzéseit, és készenlétben állnak, hogy azonnal javítani tudják a szolgáltatást, ha szükséges.

A házhozszállítás során választható ételek csak kis mértékben térnek el az üzletben kapható fogásoktól. De nem áll meg a padthai éttermek terjeszkedése sem. Hosszas előkészületeket követően hamarosan megnyílik az első vidéki helyszín Győrben, illetve a Corvin Sétányon is hamarosan új padthai wokbar várja a látogatókat.

NEKED AJÁNLJUK
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 22. vasárnap
Júlia, Rita
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 22. 16:18