Filléres csúcsbort árul a Tesco: féláron, 1000 forint alatt lecsaphatsz rá

Filléres csúcsbort árul a Tesco: féláron, 1000 forint alatt lecsaphatsz rá

2019. július 15. 17:25

Rég a múlté már az a feltételezés, hogy egy jó borért vagyonokat kell kifizetni. Mai versenyzőnk például egy hiper sajátmárkás bora, ami fél áron 1000 forint alatt vihető, igazi best buyként.

Jó bornak nem kell cégér, tartja a mondás. Ahogy manapság egyre többen mondják azt is, hogy a jó borért nem kell vagyonokat fizetni. Ez utóbbi állítás pedig rendre be is bizonyosodik, sőt sokszor nem is csak a laikusok, de a szakértők is így gondolják.

Ilyen friss, szakértői fogás a Tesco Finest Pinot Grigio 2018-as palackja is, ami a Művelt Alkoholista oldalán megjelenő kritika szerint

olyan, mint egy piros alma borban elmondva.

Majd a leírás így folytatódik: "az illat nem különleges, nem komplex, viszont tiszta és intenzív - a piros almán kívül rebarbara, citrus, nektarin érződik, de ezek csak aláfestenek. Olcsó tömegborként nagy erénye, hogy nyomokban sem hasonlít sauvignon blanc-ra, és nemcsak illatban, de kóstolva is mentes minden borhibától."

Ezen felül a borról az is kiderül, hogy testre közepes és jó az egyensúlya, élénkek a savai, de nem tolakodnak. Sőt mindezeken felül a nedű még ár-érták arányban is abszolút megállja a helyét, eredeti ára 1 599 forint, legalábbis a hiper webshopjában, azonban a kóstoló szerint

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

akció keretében 900 forintért is hozzá lehetett jutni, amivel egyenesen kiérdemelte a best buy plecsnit.

Ha más nyári borokat is szívesen kipróbálnál úgy, hogy nem akarsz vagyonokat fizetni, a Pénzcentrum Akciós oldalanagy segítségedre lehet a hét legjobb ajánlatainak felkutatásában. 

NEKED AJÁNLJUK
EZT OLVASTAD MÁR?