7 °C Budapest

Már a nőnap sem a régi: a virág helyett a gyanta lesz a trend?

2019. március 8. 12:00

Nőnapon még mindig virággal kedveskednek a legtöbben hölgyismerőseiknek, de már egyre több üzlet, szolgáltató kínál alternatívákat. Vigyázat, szokatlan nőnapi ajánlatok is szembejöhetnek ezen a héten!

Minden év március 8-a a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja Magyarországon már több mint száz éve. A legtöbben ezt egy szál, vagy egy csokor virággal teszik meg, de egyre népszerűbb alternatíva a bonbon, az ékszer, vagy a vacsorameghívás is. Erre az alkalomra a vendéglátóhelyek, szálláshelyek, hipermarketek, üzletek, szépségápolási és alakformálási szolgáltatók is nőnapi kedvezményeket, programokat hirdetnek. Egészen szokatlan ajánlatok is vannak köztük!

Csokoládé

A virág után következő legkedveltebb ajándék nőnapon a bonbon és a csokoládé. A bonbonkínálat a legtöbb helyen gyakorlatilag ugyanaz, mint a Valentin-napi. Az edessegek.hu nőnapi kínálatában szerepel a Milka I Love szív alakú bonbonja (470 forint), a Vobro Choco Party Best Wishes csokija, csomagolásán virágszállal (490 forint), vagy választhatunk falatnyi tejcsoki szíveket, piros csomagolásban, piros batyuban az Onlytól (490 forint). Kedveskedhetünk rózsa alakú nyalókával is, esetleg szív alakú csomagolású Raffaellóval (950 forint), Mon Cherivel (950 forint) vagy Ferrero Rocher-val (1190). 

A csokikorzo.hu "nőnapi apróságai" között is olyan termékek szerepelnek, mint a Caffarel üzenetes étcsoki és tejcsoki szívecskéi (150 forint), a Borsa szívecskés gyümölcsdesszert (290 forint), vagy a Belfine LOVE-feliratú csokoládé táblája (790 forint). 

Természetesen, ahogy a virágok esetén, magasabb árkategóriájú, magas minőségű bonbonból is széles a választék.

A chocofacture.com kínálatából március 8-ra választhatunk mangós fehércsokoládéval töltött rózsaszín Ruby csokoládéból készült kézműves bonbont (1600 forint), vagy You & Me feliratú díszdobozban érkező kézműves csoki válogatást (3500 forint). A Nőnapra szeretettel feliratú díszdobozos Ceyenne karamell bonbon válogatás (3990 forint), vagy a 18 szemes nőnapi díszdobozos csokoládé válogatás (6200 forint) is tökéletes ajándék.

A Szamos nőnapi ajánlatai között szerepel többek között a marcipán rózsaszál (890 forint), a Szeretettel feliratú praliné díszdobozos bonbon (990 forint), a díszdobozos Szamos szívdesszertek (990-2300 forint), az 500 g-os marcipán-szív torták (3990 forint) illetve az 50 darabos Szamos szívdesszert (8000 forint). 

A Stühmer kínálatában is találhatunk alkalomhoz illő bonbont, a Sziluette termékek közül a szíves vagy tulipános (720 forint) ugyanúgy ideális ajándék nőnapra, mint Valentin-napra, anyák napjára, szülinapra vagy névnapra. Ahogy a Rózsa desszert (2100 forint) vagy a Százszorszép desszert (3950 forint) is. 

Programlehetőség csokikedvelőknek a Lady Praline Édesség Műhely nőnapi bemutatója és foglalkozása Sopronban a Kőhalmy Vadászati Múzeumban, szombaton. Kreatív kézműves foglalkozás és kézzel készült édesség bemutató várja a hölgyeket. 

Ha a csokoládé készítés kevésbé izgat minket, mint a kóstolás, akkor sem maradunk program nélkül: 

a Csokoládé Múzeumban különleges, bor és csokoládé kóstoló vacsorával várják a nőnapozni vágyókat.

Kikapcsolódás

A hotelek, wellness szállodák, panziók is készülnek a nőnapra: március második hétvégéjére sok helyre foglalhatunk kedvezményesen szobát.

Az utazzitthon.hu nőnapi ajánlatai között már 10900 forint/fő/éjtől találhatunk szállást, egészen 28500 forint/fő/éjig terjedően 3-4 csillagos helyeken: Balatonalmádiban, Mezőkövesden, Harkányban, Hajdúszoboszlón, Zalakaroson és Gárdonyban is.

A wellnessakcio.hu-n is 12250 és 19000 forint között találunk nőnapi ajánlatokat többek között mezőkövesdi, zalakarosi, tiszafüredi szálláshelyekről.

A szallodak.hu-n minimum két éjszakára tudunk foglalni a nőnapi akció keretében. Két főnek már 33200 forintból kijön a hétvége, de 7 éjszakás 129000 forintos wellness csomag is van a kínálatban. 

A szallasvadasz.hu ajánlatai között is minimum két éjszakára foglalhatunk szállást: már 6000 forint/fő/2 éjtől egészen 39800 forint/fő/2 éjig. A válaszható úticélok között szerepel Hajdúszoboszló, Zalakaros, Gárdony, Harkány, Siófok, és Hévíz is.

Fitness és wellness

Különböző fitness központok, wellnessek, fürdőhelyek is előálltak a nőnapi akciókkal, és programjavaslatokkal. Ezek az ajánlatok nem csak a kikapcsolódásra, hanem gyakran a szépségápolásra vannak kihegyezve. 

Nőnap alkalmából ingyenes wellness napra invitálja a hölgyeket a nyíregyházi Fess Forma Studio pénteken 7-21 óráig. Március 8-án a bérletvásárlás is akciós.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A budapesti Sauna Boulevard és az Oxygen Naphegy különleges nőnapi szauna nappal várja a vendégeket. Szeánszok és vásár várja a részvevőket március 7-én, a belépés 14990 forint.

A fürdők is gondolnak a nőkre: a szegedi Napfényfürdő Aquapolisban 888 forint lesz március 8-án a belépő a Csongrád megyei hölgyeknek.

A Kecskeméti Fürdő különleges programokkal várja a nőket március 8-án: nőnapon "Ladies Night" lesz éjszakai fürdőzéssel. Most 1300 forint helyett most 900 forintért vehetnek részt a hölgyek a programon, és a szaunavilágot is kedvezményesen használhatják.

Harkányi Gyógyfürdő szintén éjszakai fürdőzéssel várja a hölgyeket március 9-én: a bulizni és pihenni vágyókra is gondoltak. A Látványfürdőben színes fények, koktélok és szauna ceremónia, a Gyógymedencénél csend és nyugalom mellett kapcsolódhatunk ki. A kedvezményes belépő 1350 forint.

Éttermek

Nőnapi retró zenés vacsorára várja a hölgyeket a nagyatádi Park Étterem március 8-án. A menük előétellel, főétellel és desszerttel 1990-2990 forintba kerülnek. A budapesti, Margit körúti Trófea Grill Étteremben is minden hölgy vendégnek ajándékkal kedveskednek március 8-án. 

A móri Öreg Prés Étterem "nőies főétel" ajánlata a jeles napra konfitált kacsacomb mámoros szilvaszósszal, mandulás burgonya fánkkal 3590 forintért. Miskolcon az Aranykorona Történelmi Étterem is nőnapi lakmározásra invitálja vendégeit:

Szeretnénk ezen a napon a hölgyeknek kedveskedni, így őket középkorra jellemző szavakkal fogjuk kényeztetni. Célunk, hogy minden hölgy vendégünk Úrnőnek, vagy felséges asszonynak érezhesse magát! 

- írja az étterem honlapja. A hölgyeknek extra meglepetéssel készülnek. Korhű jelmezes kiszolgálás és lángoló húsok várják a résztvevőket.

A Gróf Teleki Kastély Étterem Pomázon három fogásos választható menüsorral és varázslatos hangulattal vár mindenkit. A nőnapi menü ára 4950 forint. A győr-gyimróti Aranyhal Étteremben március 9-én nőnapi bállal várják a vendégeket. A menük ára egységesen 3900 forint.

A budapesti az Ypsilon Cafe Video Discóval készül a nőnapra március 9-én. "Latin, funky, hip-hop, disco, eurodance és az elmaradhatatlan magyar kedvencek" várják a bulizni vágyókat. A belépés ingyenes. 

A tatai Club Cocoonban pedig nőnapi szuperbuli live proramon vehetünk részt március 9-én, az Entertrain Party Banddel és Vastag Tamással. 

Különleges ajánlatok

Nem csak az éttermek, szórakozóhelyek, hanem webshopok is készülnek nőnapi akciókkal. 

Míg az Extreme Digital‎ nagy kedvezménnyel ajánl nőnapra talpreszelőt, talpbetét, kompressziós harisnyát, szőrtelenítő krémet, és különféle gyantákat, addig a Wavita.hu-n az Idelyn Beliema, Walurinal és Proenzi márkájú termékekhez juthatunk hozzá akciósan. 

Abban minden nő egyetért, hogy a legszebb ajándék nőnapon maga a figyelem, a törődés, az érzés, hogy gondolnak rá. Ezt pedig az üzletek és szolgáltatók vélekedése szerint a 100 szálas vörös rózsa csokortól, a fitness bérleten át a hideggyantáig bármivel ki lehet fejezni.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 19. kedd
József, Bánk
12. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
A diákok 97% kedvezménnyel, a 27 év alattiak 92% kedvezménnyel regisztrálhatnak! Gyere Te is!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem